Conditionere multi-split

|

-1 511 lei
25
Inverter
Unitatea interioara duct Slim Low ESP HAIER AD25S2SS1FA

-951 lei
35
Inverter
Unitatea interioara HAIER FLEXIS Plus (black matt ) AS35S2SF1FA-BH

-1 853 lei
35
Inverter
Unitatea interioara convertibil tavan-pardoseala HAIER AC35S2SG1FA

-907 lei
35
Inverter
Unitatea interioara HAIER FLEXIS Plus (white matt ) AS35S2SF1FA-WH

-1 548 lei
35
Inverter
Unitatea interioara duct Slim Low ESP HAIER AD35S2SS1FA

-895 lei
25
Inverter
Unitatea interioara HAIER FLEXIS Plus (white matt ) AS25S2SF1FA-WH

-1 034 lei
25
Unitatea interioara INVENTOR ARIA 9000 BTU Wi Fi AR2MVI-09WFR

-786 lei
20
Inverter
Unitatea interioara HOAPP FREE FIVE HSZ-GX22VA 7000 BTU

-1 098 lei
20
Inverter
Unitatea interioara GREE LOMO Inverter R32 GWH07QB-7000 BTU

-1 132 lei
25
Inverter
Unitatea interioara Heiko BRISA JS025-C2 (split/multi)

-1 144 lei
35
Unitatea interioara INVENTOR ARIA 12000 BTU Wi Fi AR2MVI-12WFR

-849 lei
25
Inverter
Unitatea interioara HOAPP FREE FIVE HSZ-GX28VA 9000 BTU

-1 180 lei
25
Inverter
Unitatea interioara GREE LOMO R32 GWH09QB-9000 BTU
Unitatea interioara GREE LOMO R32 GWH09QB-9000 BTU
4 829 lei 6 009

-1 219 lei
35
Inverter
Unitatea interioara Heiko BRISA JS035-C2 (split/multi)

-600 lei
20
Inverter
Unitatea interioara Samsung Luzon R32 AR07TXHZAWKNEU

-912 lei
35
Inverter
Unitatea interioara HOAPP FREE FIVE HSZ-GX38VA 12000 BTU

-1 259 lei
25
Inverter
Unitatea interioara Heiko ARIA JS025-A1 (split/multi)

-1 261 lei
35
Inverter
Unitatea interioara GREE LOMO R32 GWH12QB-12000 BTU

-624 lei
25
Inverter
Unitatea interioara Samsung Luzon R32 AR09TXHZAWKNEU

-975 lei
50
Inverter
Unitatea interioara HOAPP FREE FIVE HSZ-GX55VA 18000 BTU

-1 340 lei
35
Inverter
Unitatea interioara Heiko ARIA JS035-A1 (split/multi)

-1 343 lei
50
Inverter
Unitatea interioara GREE LOMO R32 GWH18QD-18000 BTU

-1 344 lei
25
Inverter
Unitatea interioara Heiko QIRA JS025-QW2 (split/multi)

-672 lei
35
Inverter
Unitatea interioara Samsung Luzon R32 AR12TXHZAWKNEU

-1 370 lei
35
Inverter
Unitatea interioara Heiko QIRA JS035-QW2 (split/multi)

-1 443 lei
50
Unitatea interioara INVENTOR ARIA 18000 BTU Wi Fi AR2MVI-18WFR

-1 623 lei
50
Inverter
Unitatea interioara Heiko BRISA JS050-C2 (split/multi)

-1 628 lei
25
Inverter
Unitatea interioara GREE de tip CANAL R32 GFH(09)EA-9000 BTU

-804 lei
20
Inverter
Wind-Free Comfort R32 AR07TXFCAWKNEU
Wind-Free Comfort R32 AR07TXFCAWKNEU
6 700 lei 7 504

-1 694 lei
70
Unitatea interioara INVENTOR ARIA 24000 BTU Wi Fi AR1MVI-24WFR
Brand-uri populare

Aveți nevoie de un sistem de aer condiționat in Chisinau, de înaltă calitate, eficient din punct de vedere energetic, pentru casa sau afacerea dumneavoastră? Compania noastră este specializată în instalarea de sisteme de aer condiționat multi-split care oferă performanțe excelente de răcire și încălzire.

Experții noștri experimentați au ani de experiență în instalarea sistemelor de aer condiționat multi-split in Moldova pentru o gamă largă de domenii, inclusiv apartamente mici și clădiri comerciale mari. Utilizăm instrumente și echipamente de ultimă generație pentru a vă instala sistemul multi-split în siguranță și rapid.

Serviciul nostru de instalare implică o evaluare amănunțită a cerințelor dumneavoastră de răcire și încălzire pentru a determina tipul optim de sistem de aer condiționat multi-split pentru cerințele dumneavoastră individuale. Vom colabora cu dvs. pentru a găsi cea mai potrivită și rentabilă soluție pentru cerințele dvs.

Sistemele de climatizare multi-split au o serie de avantaje, printre care:

  • Răcire și încălzire care utilizează mai puțină energie
  • Fiecare cameră are propriul control al temperaturii.
  • Funcționarea este silențioasă.
  • Design elegant și la modă.
  • Întreținere și curățare simple

Pe lângă serviciile de instalare, oferim contracte de întreținere și service continuu pentru a ne asigura că sistemul dvs. de aer condiționat multi-split Moldova continuă să funcționeze în siguranță și eficient. Pentru a asigura durabilitatea sistemului dvs. și pentru a vă oferi liniște sufletească, utilizăm numai piese de schimb și accesorii originale.

Prețurile noastre sunt rezonabile și oferim opțiuni de plată flexibile pentru a se potrivi bugetului dumneavoastră. Pentru a vă oferi și mai multă încredere în calitatea muncii noastre, oferim o garanție pentru serviciile noastre de instalare.

Aparatele de aer condiționat multi-split la pret ieftin sunt o alegere populară pentru proprietarii de locuințe și proprietarii de afaceri care caută o soluție de răcire și încălzire fiabilă și eficientă din punct de vedere energetic. Deoarece aceste sisteme sunt concepute pentru a asigura răcirea și încălzirea în numeroase încăperi sau zone de la o singură unitate exterioară, ele reprezintă o alternativă practică și rentabilă pentru instalațiile mai mari.

Eficiența energetică a aparatelor de aer condiționat multi-split este unul dintre avantajele sale cheie. În aceste sisteme se utilizează tehnologia Inverter, care modifică viteza compresorului pentru a satisface nevoile de răcire sau încălzire ale fiecărei încăperi sau zone, reducând consumul de energie și economisind bani din costurile utilităților. În plus, deoarece fiecare cameră sau zonă poate fi controlată individual, nu este nevoie să răciți sau să încălziți zone care nu sunt folosite, reducând și mai mult risipa de energie.

Funcționarea silențioasă a aparatelor de aer condiționat multi-split reprezintă un alt avantaj. Datorită nivelului de zgomot redus, aceste sisteme sunt perfecte pentru utilizarea în dormitoare, camere de zi și birouri, unde este nevoie de liniște. În plus, forma elegantă și atractivă a acestor sisteme le face să fie un plus excelent pentru orice cadru modern.

Aparatele de aer condiționat multi-split necesită o instalare calificată de către personal certificat. Unitatea exterioară este conectată la unitățile interioare prin intermediul conductelor de agent frigorific, a cablurilor electrice și a cablurilor de control în timpul procedurii de instalare. Numărul de unități interioare necesare este determinat de mărimea spațiului, precum și de numărul de camere sau zone care necesită răcire sau încălzire.

Aparatele de aer condiționat multi-split oferă diverse beneficii, dar au și unele dezavantaje care ar trebui abordate înainte de a lua o decizie de cumpărare. Iată câteva dintre principalele beneficii și dezavantaje ale aparatelor de aer condiționat multi-split:

Avantaje:

Eficiență energetică: Cumpara aparatele de aer condiționat multi-split in Moldova - ele utilizează tehnologia inverter, care schimbă viteza compresorului pentru a se potrivi cu nevoile de răcire sau încălzire ale fiecărei încăperi sau zone, reducând consumul de energie și economisind bani la facturile de utilități.

Controlul individual al temperaturii: Deoarece aparatele de aer condiționat multi-split vă permit să reglați temperatura în fiecare cameră sau zonă în mod independent, puteți evita răcirea sau încălzirea zonelor care nu sunt folosite, scăzând și mai mult risipa de energie.

Funcționare silențioasă: Deoarece aparatele de aer condiționat multi-split produc puțin zgomot, acestea sunt perfecte pentru a fi utilizate în dormitoare, camere de zi și locuri de muncă unde este necesară liniștea.

Întreținere simplă: Filtrele lavabile de pe aparatele de aer condiționat multi-split pot fi îndepărtate și curățate rapid, asigurându-se că aerul pompat prin sistem este lipsit de praf, polen și alți alergeni din aer.

Aparatele de aer condiționat multi-split oferă un design elegant și atractiv, care poate completa orice decor interior.

Dezavantaje:

Cost: Datorită necesității de a avea mai multe unități interioare și o unitate exterioară mai mare, aparatele de aer condiționat multi-split pot fi mai scumpe decât sistemele de aer condiționat obișnuite.

Dificultate de instalare: Este necesară instalarea profesională a aparatelor de aer condiționat multi-split de către profesioniști certificați. Conectarea unității exterioare la unitățile interioare prin intermediul conductelor de agent frigorific, a cablurilor electrice și a cablurilor de control este un proces mai dificil și mai lung decât construirea unui sistem de aer condiționat standard.

Deși aparatele de aer condiționat multi-split au filtre ușor de curățat, acestea necesită totuși o întreținere regulată pentru a asigura o funcționare optimă, ceea ce poate fi mai costisitor și mai lung decât sistemele de aer condiționat tradiționale.

Gamă limitată: Aparatele de aer condiționat multi-split sunt concepute pentru a răci sau încălzi un număr mic de camere sau zone, ceea ce le face nepotrivite pentru clădiri sau spații mai mari.

Contactați-ne astăzi pentru a programa o consultație și pentru a afla mai multe despre serviciul nostru de instalare a sistemelor de aer condiționat multi-split. Suntem dedicați să vă depășim așteptările prin furnizarea unui serviciu eficient și fără probleme.

Vezi tot
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Dealer autorizat Haier in Moldova propune spre vanzare aparate de aer conditionat si pompe de caldura la pret corect cu livrare si montaj profesional
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane pe combustibil solid pentru casă LOGITERM Polonia, acum în vânzare direct de la depozit în Chișinău cu garanție de 5 ani, livrare și montare profesională. Eficiență de la 80%, econome și ecologice. Arde orice tip de combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți, rămășițe din lemn, paie și alte deșeuri vegetale.
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompele de căldură reprezintă o nouă tehnologie ecologică și sigură de încălzire a locuinței, podele calde și apă caldă la robinet care lucrează iarna până la -25 grade. Se poate conecta la sistema de încălzire existentă ca opțiune de bază sau alternativă. Se alimentează la 220V și ca sursă de energie folosește aerul de afară. Este alegerea perfectă dacă lipsește conectarea la rețeaua de gaz sau nu este posibil montarea unui cazan pe combustibil solid în locuință.
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
HEIKO in Moldova direct de la importator oficial, garantie 5 ani, comanda acum mai ieftin cu livrare in toata tara
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Acum la toate centralele termice pe gaz sânt prețuri reduse, se oferă livrare și montare la cheie cu sistema de încălzire din apartament sau casa în toată Moldova. Vizitați magazinul nostru din Chișinău sau vezi lista de prețuri la cazane pe gaz pe pagina de internet. În asortiment spre vânzare avem centrale pe gaz din Italia, Germania, Turcia, toate pe garanție de la producător.
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
În condițiile de majorare continuă a prețurilor la gaz și energie electrică și a riscului de a rămâne fără gaz la iarnă, cea mai corectă alegere este montarea unui cazan pe combustibil solid și încălzirea cu lemne, carbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn și vegetale. Economisește acum și ai grijă de cei dragi în sezonul rece, cumpără acum centrala termică pe combustibil solid la preț bun direct de la depozit din Chișinău. Oferim livrare și montaj profesional în toată Moldova.
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
În condițiile crizei energetice din Moldova este foarte adecvat de a procura un aparat de aer condiționat cu un consum minimal de energie electrică, cu clasa de energoeficiență A+++ sau A++ mai ales în sezonul rece sau cînd nu mai ai altă sursă de încălzire. Cumpără din magazin sau comandă online cu livrare în toată Moldova pe garanție și cu montaj profesional si rapid
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Gătește-te acum de sezonul rece, cumpără aparat de aer condiționat cu destinație pentru încalzire iarna la temperaturi până la -30 grade. Oferim livrare și montaj profesional si rapid.
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate gasesti in magazinul EUROSANTEH din Chisinau, Moldova. Lasa vremea caniculara dupa geam alaturi de conditionerele noastre econome, linistite si inteligente. Oferim consultare si montare profesionala la procurarea unui climatizator.
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Cumpara mai ieftin direct de la depozit cu livrare si instalare profesionala in toata Moldova. Fii stapin pe climatul din locuinta ta cu noile tehnologii INVERTER si Wi-Fi de la GREE - cel mai vandut brand din lume
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Radiatoare de oțel, aluminiu, bimetalice si de baie verticale, decorative sau design în asortiment bogat, dimensiuni și culori diverse în magazin sau direct de la depozit din Chișinău
Vezi tot
Vezi cum găsești adresa magazinului EUROSANTEH Chișinău pe hartă
© 2023 Eurosanteh.md - Totul pentru încălzire, climatizare și ventilare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova.
Se accepta plata cu card bancar
068272991 , 022022560
info@eurosanteh.md
Lu - Vi: 8:00-18:00
Sâ: 8:00-14:00
Magazin EUROSANTEH, Str. Burebista 110, primul etaj, Chişinău, Moldova