Țevi, fitinguri și accesorii

Țevile, fitingurile și accesoriile sunt componente importante ale multor sisteme care sunt utilizate în diverse domenii, inclusiv în alimentarea cu apă, încălzire, aer condiționat, petrol și gaze, industria chimică și multe altele.

Cumpara Țevi calitative Moldova

Țevile sunt elementele de bază ale multor sisteme și sunt utilizate pentru a transporta lichide, gaze și abur. Ele pot fi fabricate dintr-o varietate de materiale, inclusiv oțel, oțel inoxidabil, cupru, plastic, azbociment și altele. Alegerea materialului depinde de cerințele sistemului, inclusiv de temperatură, presiune și agresivitatea lichidului sau a gazului care urmează să fie transportat.

Diametrul țevii este, de asemenea, un parametru important, deoarece determină volumul de lichid care poate trece prin țeavă într-o unitate de timp. Cu cât diametrul țevii este mai mare, cu atât mai mare este volumul de lichid care poate fi pompat.

Racorduri Chisinau

Racordurile sunt utilizate pentru a conecta țevile între ele și a le face etanșe. Acestea vin într-o varietate de forme, inclusiv în unghi, drepte, în formă de T și altele. Racordurile pot fi fabricate din aceleași materiale ca și țevile, iar alegerea materialului depinde de cerințele sistemului.


Există, de asemenea, diferite tipuri de fitinguri care pot fi utilizate în medii diferite. De exemplu, fitingurile cu pereți mai groși sau fitingurile cu mai multe cleme pot fi utilizate pentru aplicații de înaltă presiune pentru a asigura o etanșare fiabilă.

Accesorii

Accesoriile includ diverse componente care pot fi instalate pe țevi și fitinguri pentru a îmbunătăți performanța și a proteja sistemul. Unele dintre cele mai comune accesorii includ:

 • Supape de poartă: utilizate pentru a deschide și închide fluxul de lichid sau gaz într-o conductă.

 • Supape de poarta reductoare: utilizate pentru a controla debitul de lichid sau gaz într-o conductă.

 • Supape: utilizate pentru a controla direcția de curgere a fluxului de lichid sau de gaz.

 • Elemente de fixare: utilizate pentru a fixa țevile și fitingurile pe pereți sau alte suprafețe.

 • Materiale izolatoare: utilizate pentru a preveni pierderile de căldură sau de frig în sistem.

 • Adaptoare: utilizate pentru a conecta țevi de diametre sau materiale diferite.

 • Dopuri de obturare: utilizate pentru a acoperi capătul unei țevi sau al unui racord.

Alegerea accesoriilor depinde de cerințele specifice ale sistemului și de condițiile de funcționare.

Selectarea corectă a țevilor, fitingurilor și accesoriilor este esențială pentru a asigura funcționarea fiabilă și sigură a sistemului. Componentele selectate necorespunzător pot duce la scurgeri, pierderi de performanță și chiar accidente. Prin urmare, este important să acordați atenție următorilor factori atunci când selectați componentele:

 • Cerințele sistemului, inclusiv presiunea, temperatura, agresivitatea lichidului sau a gazului care urmează să fie transportat.

 • Dimensiunea și forma țevilor și a fitingurilor.

 • Materialul țevilor, al fitingurilor și al accesoriilor.

 • Condițiile de funcționare a sistemului, inclusiv temperatura ambiantă și expunerea la substanțe corozive.

 • Cerințe privind instalarea și montarea componentelor.

În general, alegerea corectă a țevilor, a fitingurilor și a accesoriilor este un factor cheie pentru a asigura funcționarea fiabilă și sigură a sistemului. Componentele de calitate pot îmbunătăți semnificativ performanța sistemului și pot reduce riscul de accidente și defecțiuni. Prin urmare, este important să acordați atenție calității componentelor și producătorului atunci când faceți alegerea.


Vezi tot
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Dealer autorizat Haier in Moldova propune spre vanzare aparate de aer conditionat si pompe de caldura la pret corect cu livrare si montaj profesional
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane pe combustibil solid pentru casă LOGITERM Polonia, acum în vânzare direct de la depozit în Chișinău cu garanție de 5 ani, livrare și montare profesională. Eficiență de la 80%, econome și ecologice. Arde orice tip de combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți, rămășițe din lemn, paie și alte deșeuri vegetale.
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompele de căldură reprezintă o nouă tehnologie ecologică și sigură de încălzire a locuinței, podele calde și apă caldă la robinet care lucrează iarna până la -25 grade. Se poate conecta la sistema de încălzire existentă ca opțiune de bază sau alternativă. Se alimentează la 220V și ca sursă de energie folosește aerul de afară. Este alegerea perfectă dacă lipsește conectarea la rețeaua de gaz sau nu este posibil montarea unui cazan pe combustibil solid în locuință.
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
HEIKO in Moldova direct de la importator oficial, garantie 5 ani, comanda acum mai ieftin cu livrare in toata tara
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Acum la toate centralele termice pe gaz sânt prețuri reduse, se oferă livrare și montare la cheie cu sistema de încălzire din apartament sau casa în toată Moldova. Vizitați magazinul nostru din Chișinău sau vezi lista de prețuri la cazane pe gaz pe pagina de internet. În asortiment spre vânzare avem centrale pe gaz din Italia, Germania, Turcia, toate pe garanție de la producător.
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
În condițiile de majorare continuă a prețurilor la gaz și energie electrică și a riscului de a rămâne fără gaz la iarnă, cea mai corectă alegere este montarea unui cazan pe combustibil solid și încălzirea cu lemne, carbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn și vegetale. Economisește acum și ai grijă de cei dragi în sezonul rece, cumpără acum centrala termică pe combustibil solid la preț bun direct de la depozit din Chișinău. Oferim livrare și montaj profesional în toată Moldova.
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
În condițiile crizei energetice din Moldova este foarte adecvat de a procura un aparat de aer condiționat cu un consum minimal de energie electrică, cu clasa de energoeficiență A+++ sau A++ mai ales în sezonul rece sau cînd nu mai ai altă sursă de încălzire. Cumpără din magazin sau comandă online cu livrare în toată Moldova pe garanție și cu montaj profesional si rapid
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Gătește-te acum de sezonul rece, cumpără aparat de aer condiționat cu destinație pentru încalzire iarna la temperaturi până la -30 grade. Oferim livrare și montaj profesional si rapid.
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate gasesti in magazinul EUROSANTEH din Chisinau, Moldova. Lasa vremea caniculara dupa geam alaturi de conditionerele noastre econome, linistite si inteligente. Oferim consultare si montare profesionala la procurarea unui climatizator.
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Cumpara mai ieftin direct de la depozit cu livrare si instalare profesionala in toata Moldova. Fii stapin pe climatul din locuinta ta cu noile tehnologii INVERTER si Wi-Fi de la GREE - cel mai vandut brand din lume
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Radiatoare de oțel, aluminiu, bimetalice si de baie verticale, decorative sau design în asortiment bogat, dimensiuni și culori diverse în magazin sau direct de la depozit din Chișinău
Vezi tot
Vezi cum găsești adresa magazinului EUROSANTEH Chișinău pe hartă
© 2023 Eurosanteh.md - Totul pentru încălzire, climatizare și ventilare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova.
Se accepta plata cu card bancar
068272991, 022022560
info@eurosanteh.md
Lu - Vi: 8:00-18:00
Sâ: 8:00-14:00
Magazin EUROSANTEH, Chișinău, str. Burebista 110