loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova
Codul produsului: 32506

Profilaxia aparatului de aer conditionat de tip split (fara garantie) 7000-12000 BTU

1
1 120 lei
1 000 lei
Selectați echipa dvs. de montaj arrow down
Ghennadi și Vadim
Echipa de montaj "Ghennadi și Vadim"
Descrierea produsului

Profilaxia Aparatului de Aer Conditionat Tip Split (fara garantie) - Expertiza noastra pentru un Mediu Confortabil

Cele mai mici preturi din Chisinau si in toata Republica Moldova

Aparatele de aer conditionat de tip split au devenit o parte indispensabila a locuintelor si birourilor noastre, oferindu-ne confortul si racoarea pe care le dorim in zilele fierbinti de vara. Pentru a va asigura ca aceste aparate functioneaza la capacitate maxima si pentru a prelungi durata lor de viata, este esential sa acordati atentie periodica profilaxiei si intretinerii lor corespunzatoare. In acest sens, va prezentam serviciul nostru de profilaxie a aparatelor de aer conditionat de tip split, cu capacitatea intre 7000 si 12000 BTU, disponibil in Chisinau si in toata Republica Moldova.

Ce include serviciul nostru de profilaxie:

Curatare Profesionala: Echipa noastra de tehnicieni calificati va efectua o curatare minutioasa a tuturor componentelor aparatului de aer conditionat. Filtrele, evapoarele, condensatoarele si paletele ventilatorului vor fi curatate astfel incat sa fie eliminate orice impuritati si depuneri care pot afecta calitatea aerului si performanta dispozitivului.

Verificari Tehnice: Tehnicienii nostri experimentati vor efectua o serie de verificari tehnice pentru a se asigura ca aparatul dvs. functioneaza corect. Acest lucru include masurarea presiunii agentului de racire, verificarea izolatiei electrice si a conexiunilor electrice, precum si verificarea bunei functionari a termostatului.

Dezinfectare si Igienizare: Pentru a asigura ca aerul pe care il respirati este sanatos, vom efectua o procedura de dezinfectare si igienizare a aparatului de aer conditionat. Aceasta va elimina bacteriile, mucegaiul si alte microorganisme care pot sa se dezvolte in interiorul dispozitivului si sa fie diseminate in aerul din incapere.

Incarcare cu Agent de Racire: Daca nivelul agentului de racire este scazut, vom efectua o incarcare corespunzatoare pentru a va asigura ca aparatul dvs. functioneaza la capacitate maxima si pentru a evita deteriorarea acestuia.

Consultanta si Recomandari: La finalul serviciului, tehnicienii nostri va vor oferi sfaturi si recomandari cu privire la intretinerea continua a aparatului de aer conditionat si la modul de utilizare eficienta a acestuia.

De ce sa alegeti serviciile noastre:

Experienta si Competenta: Avem o vasta experienta in domeniul intretinerii aparatelor de aer conditionat si o echipa de tehnicieni bine pregatiti.

Calitate Garantata: Ne asiguram ca fiecare serviciu efectuat este de cea mai inalta calitate, pentru a va oferi rezultate excelente.

Cele mai Mici Preturi: Suntem mandri sa oferim cele mai atractive preturi din Chisinau si din intreaga Republica Moldova pentru servicii de profilaxie a aparatelor de aer conditionat.

Acoperire Nationala: Serviciile noastre sunt disponibile in toata Republica Moldova, astfel incat sa puteti beneficia de expertiza noastra indiferent de locatia dvs.

Asigurati-va ca aparatul dvs. de aer conditionat de tip split, cu o capacitate intre 7000 si 12000 BTU, functioneaza in parametri optimi cu ajutorul serviciilor noastre profesionale de profilaxie. Contactati-ne astazi pentru a programa o interventie sau pentru orice alte intrebari aveti despre ingrijirea aparatelor de aer conditionat. Ramanem la dispozitia dvs. pentru a va oferi un mediu confortabil si racoros in fiecare zi de vara.

Specificațiile produsului arrow down
Tipul de conditioner: Sistem-split
Tipul de serviciu: Profilaxie
Executorii: Inginerii companiei Eurosanteh
Durata de executare, h: 1-1,30
Assistenta post-instalare: inclusa în preț
*Verificați caracteristicile tehnice la managerii noștri, acestea ar putea să difere de cele reale