Pompe și vase de expansiune

Magazin specializat pe sisteme de pompare a apei cu pompe de suprafata si de adancime pentru apa curata potabila si apa murdara, la fel pentru circulatia apei calde in sistema de incalzire cu pompe de circulatie. Vase de expansiune pentru hidrofor si pompe centrifuge, pentru sisteme de incalzire si alimentare cu apa calda in locuinta. Hidrofoare si pompe de drenaj pentru evacuarea apei. Pompe submersibile de adancime pentru apa curata potabila din fantani.
Comanda online sau suna la numarul 068272991 pentru consultatie de la specialist.
Adresa noastra, or.Chișinău, strada Burebista 110.

 

Pompele și vasele de expansiune sunt două componente importante utilizate în diverse sisteme, inclusiv în sistemele de încălzire, răcire, apă și alte sisteme. Aceste dispozitive lucrează împreună pentru a asigura performanța optimă și longevitatea sistemului.

Cumpara Pompe in Moldova

Pompele sunt dispozitive care sunt folosite pentru a pompa lichide dintr-un loc în altul. Ele funcționează pe principiul pompării unui lichid printr-o conductă cu ajutorul unei forțe electrice sau mecanice.

Există mai multe tipuri de pompe, fiecare dintre acestea fiind utilizat în funcție de sarcina specifică. De exemplu, pompele de circulație sunt utilizate în sistemele de încălzire pentru a face să circule apa caldă prin radiatoare și țevi. Pompele compresoare sunt folosite pentru a comprima gaze, cum ar fi aerul, pentru a fi utilizate în sistemele pneumatice. Pompele de apă sunt utilizate pentru a pompa apa dintr-un puț sau dintr-o piscină.

Un factor important în alegerea unei pompe este capacitatea acesteia, care se măsoară în volumul de lichid pompat pe unitate de timp. Alți factori importanți sunt tipul de pompă, capacitatea, presiunea, capacitatea de debit și alte caracteristici tehnice.

Vase de expansiune Chisinau

Vasele de expansiune sunt vase care sunt utilizate pentru a compensa variațiile de volum ale lichidului dintr-un sistem. Ele funcționează pe principiul comprimării gazului, care este situat în interiorul rezervorului și creează o presiune suplimentară în sistem.

Atunci când lichidul se încălzește, volumul său crește, ceea ce poate duce la o creștere a presiunii în sistem. Rezervorul de expansiune compensează această creștere a presiunii prin menținerea excesului de lichid și gaz în interiorul rezervorului.

Este important să selectați rezervorul de expansiune de mărime și volum potrivite în funcție de presiunea necesară și de volumul de lichid din sistem. Un rezervor de expansiune prea mic poate să nu fie capabil să rețină lichidul în exces, iar unul prea mare poate duce la costuri inutile de instalare și funcționare.

Vasele de expansiune pot fi fabricate din diferite materiale, cum ar fi oțel, oțel inoxidabil, plastic și altele. Alegerea materialului depinde de cerințele sistemului, inclusiv de temperatura, presiunea și proprietățile chimice ale lichidului.

Utilizarea pompelor și a vaselor de expansiune în sisteme

Cea mai frecventă aplicație a pompelor și vaselor de expansiune este în sistemele de alimentare cu apă și de încălzire. Pompele sunt utilizate pentru pomparea apei în case, birouri și instalații industriale, în timp ce vasele de expansiune ajută la menținerea unei presiuni stabile în sistem și compensează modificările de volum ale apei atunci când temperatura se schimbă.

Pompele și vasele de expansiune sunt, de asemenea, utilizate în sistemele de răcire, inclusiv în sistemele de aer condiționat și de refrigerare. Acestea ajută la pomparea agentului frigorific și la controlul presiunii din sistem.

În industrie, pompele sunt utilizate pentru a pompa lichide și gaze în diverse procese, inclusiv în procesarea alimentelor, rafinarea petrolului, industria chimică și multe alte domenii.

În concluzie, pompele și vasele de expansiune sunt componente importante în multe sisteme pentru a asigura o performanță și o durabilitate optime. Selectarea și instalarea corectă a acestor dispozitive pot îmbunătăți semnificativ eficiența sistemului și pot reduce costurile de funcționare a acestuia.


Vezi tot
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Dealer autorizat Haier in Moldova propune spre vanzare aparate de aer conditionat si pompe de caldura la pret corect cu livrare si montaj profesional
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane pe combustibil solid pentru casă LOGITERM Polonia, acum în vânzare direct de la depozit în Chișinău cu garanție de 5 ani, livrare și montare profesională. Eficiență de la 80%, econome și ecologice. Arde orice tip de combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți, rămășițe din lemn, paie și alte deșeuri vegetale.
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompele de căldură reprezintă o nouă tehnologie ecologică și sigură de încălzire a locuinței, podele calde și apă caldă la robinet care lucrează iarna până la -25 grade. Se poate conecta la sistema de încălzire existentă ca opțiune de bază sau alternativă. Se alimentează la 220V și ca sursă de energie folosește aerul de afară. Este alegerea perfectă dacă lipsește conectarea la rețeaua de gaz sau nu este posibil montarea unui cazan pe combustibil solid în locuință.
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
HEIKO in Moldova direct de la importator oficial, garantie 5 ani, comanda acum mai ieftin cu livrare in toata tara
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Acum la toate centralele termice pe gaz sânt prețuri reduse, se oferă livrare și montare la cheie cu sistema de încălzire din apartament sau casa în toată Moldova. Vizitați magazinul nostru din Chișinău sau vezi lista de prețuri la cazane pe gaz pe pagina de internet. În asortiment spre vânzare avem centrale pe gaz din Italia, Germania, Turcia, toate pe garanție de la producător.
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
În condițiile de majorare continuă a prețurilor la gaz și energie electrică și a riscului de a rămâne fără gaz la iarnă, cea mai corectă alegere este montarea unui cazan pe combustibil solid și încălzirea cu lemne, carbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn și vegetale. Economisește acum și ai grijă de cei dragi în sezonul rece, cumpără acum centrala termică pe combustibil solid la preț bun direct de la depozit din Chișinău. Oferim livrare și montaj profesional în toată Moldova.
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
În condițiile crizei energetice din Moldova este foarte adecvat de a procura un aparat de aer condiționat cu un consum minimal de energie electrică, cu clasa de energoeficiență A+++ sau A++ mai ales în sezonul rece sau cînd nu mai ai altă sursă de încălzire. Cumpără din magazin sau comandă online cu livrare în toată Moldova pe garanție și cu montaj profesional si rapid
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Gătește-te acum de sezonul rece, cumpără aparat de aer condiționat cu destinație pentru încalzire iarna la temperaturi până la -30 grade. Oferim livrare și montaj profesional si rapid.
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate gasesti in magazinul EUROSANTEH din Chisinau, Moldova. Lasa vremea caniculara dupa geam alaturi de conditionerele noastre econome, linistite si inteligente. Oferim consultare si montare profesionala la procurarea unui climatizator.
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Cumpara mai ieftin direct de la depozit cu livrare si instalare profesionala in toata Moldova. Fii stapin pe climatul din locuinta ta cu noile tehnologii INVERTER si Wi-Fi de la GREE - cel mai vandut brand din lume
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Radiatoare de oțel, aluminiu, bimetalice si de baie verticale, decorative sau design în asortiment bogat, dimensiuni și culori diverse în magazin sau direct de la depozit din Chișinău
Vezi tot
Vezi cum găsești adresa magazinului EUROSANTEH Chișinău pe hartă
© 2023 Eurosanteh.md - Totul pentru încălzire, climatizare și ventilare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova.
Se accepta plata cu card bancar
068272991, 022022560
info@eurosanteh.md
Lu - Vi: 8:00-18:00
Sâ: 8:00-14:00
Magazin EUROSANTEH, Chișinău, str. Burebista 110