Magneti neodim dreptunghiulari

|

-10 lei
Magnet Neodim DREPTUNGHIULAR D6 mm x L6 mm x H6 mm

-11 lei
Magnet Neodim DREPTUNGHIULAR D7 mm x L6 mm x H1.5 mm

Cumpara Magneții dreptunghiulari de neodim Chisinau sunt un tip de magnet fabricat din neodim, fier și bor, care sunt cele trei elemente principale care alcătuiesc magneții de pământuri rare. Aceștia au o formă dreptunghiulară, cu o lungime, o lățime și o grosime care pot varia în funcție de aplicație.

Magneții de neodim in Moldova sunt cunoscuți pentru proprietățile lor magnetice puternice, ceea ce îi face utili într-o varietate de aplicații. Ei sunt utilizați în mod obișnuit în motoare, generatoare, rulmenți magnetici și echipamente de separare magnetică. Forma dreptunghiulară a acestora îi face utili în aplicații în care este necesară o suprafață mai mare sau în care este nevoie de o formă specifică pentru a se potrivi într-un anumit spațiu sau dispozitiv.

Un avantaj al magneților dreptunghiulari de neodim la pret ieftin este raportul ridicat dintre rezistență și greutate. Aceștia se numără printre cei mai puternici disponibili, cu un câmp magnetic de până la zece ori mai puternic decât magneții tradiționali fabricați din materiale precum ferita sau AlNiCo. Acest raport ridicat rezistență-greutate îi face ideali pentru aplicațiile în care este necesar un câmp magnetic puternic, dar greutatea este o preocupare.

Un alt avantaj al magneților dreptunghiulari in moldova din neodim este rezistența lor la demagnetizare. Ei sunt foarte stabili și își pot menține proprietățile magnetice pentru perioade lungi de timp, chiar și în medii cu temperaturi ridicate. Acest lucru îi face potriviți pentru utilizarea într-o varietate de aplicații industriale și auto, unde temperaturile ridicate sau vibrațiile puternice pot fi o preocupare.

Magneții dreptunghiulari de neodim sunt disponibili într-o varietate de dimensiuni și puteri și pot fi personalizați pentru a se potrivi unor aplicații specifice. De asemenea, aceștia pot fi acoperiți cu diferite materiale, cum ar fi nichel sau epoxidice, pentru a-i proteja de coroziune și pentru a le îmbunătăți durabilitatea.

Magneții dreptunghiulari de neodim sunt de diferite dimensiuni și forme și pot fi personalizați pentru diferite aplicații. Iată câteva dintre tipurile comune de magneți dreptunghiulari din neodim:

 • Magneți de bară: Aceștia sunt dreptunghiulari, cu o suprafață plană pe fiecare parte. Ei sunt adesea utilizați în aplicații pentru motoare și generatoare.
 • Magneți de bloc: Aceștia au aceleași dimensiuni ca și magneții de bară, dar sunt mai groși. Aceștia sunt adesea utilizați în aplicații industriale și științifice.
 • Cubul: Aceștia au dimensiuni egale în lungime, lățime și înălțime, ceea ce îi face ideali pentru aplicații în care este necesar un câmp magnetic compact și uniform.
 • Inel: Aceștia sunt dreptunghiulari cu o gaură în centru. Sunt adesea utilizate în aplicații pentru motoare și generatoare în care magnetul trebuie să se rotească în jurul unei axe.
 • Arc: Acestea au o suprafață curbată, ceea ce le face ideale pentru utilizarea în motoare și generatoare care necesită un câmp magnetic curbat.
 • Trapezoidale: Acestea au o formă trapezoidală, cu o latură mai lungă decât cealaltă. Acestea sunt adesea utilizate în aplicațiile aerospațiale și auto.
 • Magneți în formă personalizată: Aceștia pot fi proiectați și fabricați pentru a îndeplini cerințe specifice, cum ar fi o formă sau o rezistență specifică.

Magneții de neodim dreptunghiular oferă mai multe avantaje față de alte tipuri. Iată câteva dintre principalele avantaje ale magneților dreptunghiulari din neodim:

 • Rezistență magnetică ridicată: Neodimii sunt cei mai puternici magneți disponibili în comerț, cu un câmp magnetic de până la zece ori mai puternic decât alte tipuri, cum ar fi ferita sau AlNiCo. Acest lucru îi face ideali pentru aplicațiile în care este necesar un câmp magnetic puternic, cum ar fi motoarele și generatoarele.
 • Dimensiune compactă: Magneții dreptunghiulari de neodim pot fi fabricați într-o varietate de dimensiuni, inclusiv dimensiuni mici care pot încăpea în spații înguste. Acest lucru îi face ideali pentru utilizarea în dispozitive mici, cum ar fi smartphone-urile și căștile.
 • Rezistență la demagnetizare: Magneții de neodim sunt foarte stabili și își pot menține proprietățile magnetice pentru perioade lungi de timp, chiar și în medii cu temperaturi ridicate. Acest lucru îi face potriviți pentru utilizarea în aplicații industriale și auto în care sunt prezente temperaturi ridicate sau vibrații puternice.
 • Versatilitate: Neodimul dreptunghiular poate fi personalizat pentru diferite aplicații, fiind disponibile diferite dimensiuni, forme și intensități magnetice. De asemenea, acestea pot fi acoperite cu diferite materiale, cum ar fi nichel sau epoxidice, pentru a le proteja de coroziune și pentru a le îmbunătăți durabilitatea.
 • Rentabile: În ciuda rezistenței lor ridicate, neodimii sunt rentabile în comparație cu alți magneți de înaltă rezistență, cum ar fi magneții de samariu-cobalt sau AlNiCo.

În general, cumpara magneții dreptunghiulari in Chisinau din neodim sunt versatili, rentabile și oferă o rezistență magnetică ridicată, ceea ce îi face ideali pentru o gamă largă de aplicații în diverse industrii.

Vezi tot
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Dealer autorizat Haier in Moldova propune spre vanzare aparate de aer conditionat si pompe de caldura la pret corect cu livrare si montaj profesional
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane pe combustibil solid pentru casă LOGITERM Polonia, acum în vânzare direct de la depozit în Chișinău cu garanție de 5 ani, livrare și montare profesională. Eficiență de la 80%, econome și ecologice. Arde orice tip de combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți, rămășițe din lemn, paie și alte deșeuri vegetale.
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompele de căldură reprezintă o nouă tehnologie ecologică și sigură de încălzire a locuinței, podele calde și apă caldă la robinet care lucrează iarna până la -25 grade. Se poate conecta la sistema de încălzire existentă ca opțiune de bază sau alternativă. Se alimentează la 220V și ca sursă de energie folosește aerul de afară. Este alegerea perfectă dacă lipsește conectarea la rețeaua de gaz sau nu este posibil montarea unui cazan pe combustibil solid în locuință.
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
HEIKO in Moldova direct de la importator oficial, garantie 5 ani, comanda acum mai ieftin cu livrare in toata tara
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Acum la toate centralele termice pe gaz sânt prețuri reduse, se oferă livrare și montare la cheie cu sistema de încălzire din apartament sau casa în toată Moldova. Vizitați magazinul nostru din Chișinău sau vezi lista de prețuri la cazane pe gaz pe pagina de internet. În asortiment spre vânzare avem centrale pe gaz din Italia, Germania, Turcia, toate pe garanție de la producător.
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
În condițiile de majorare continuă a prețurilor la gaz și energie electrică și a riscului de a rămâne fără gaz la iarnă, cea mai corectă alegere este montarea unui cazan pe combustibil solid și încălzirea cu lemne, carbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn și vegetale. Economisește acum și ai grijă de cei dragi în sezonul rece, cumpără acum centrala termică pe combustibil solid la preț bun direct de la depozit din Chișinău. Oferim livrare și montaj profesional în toată Moldova.
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
În condițiile crizei energetice din Moldova este foarte adecvat de a procura un aparat de aer condiționat cu un consum minimal de energie electrică, cu clasa de energoeficiență A+++ sau A++ mai ales în sezonul rece sau cînd nu mai ai altă sursă de încălzire. Cumpără din magazin sau comandă online cu livrare în toată Moldova pe garanție și cu montaj profesional si rapid
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Gătește-te acum de sezonul rece, cumpără aparat de aer condiționat cu destinație pentru încalzire iarna la temperaturi până la -30 grade. Oferim livrare și montaj profesional si rapid.
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate gasesti in magazinul EUROSANTEH din Chisinau, Moldova. Lasa vremea caniculara dupa geam alaturi de conditionerele noastre econome, linistite si inteligente. Oferim consultare si montare profesionala la procurarea unui climatizator.
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Cumpara mai ieftin direct de la depozit cu livrare si instalare profesionala in toata Moldova. Fii stapin pe climatul din locuinta ta cu noile tehnologii INVERTER si Wi-Fi de la GREE - cel mai vandut brand din lume
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Radiatoare de oțel, aluminiu, bimetalice si de baie verticale, decorative sau design în asortiment bogat, dimensiuni și culori diverse în magazin sau direct de la depozit din Chișinău
Vezi tot
Vezi cum găsești adresa magazinului EUROSANTEH Chișinău pe hartă
© 2023 Eurosanteh.md - Totul pentru încălzire, climatizare și ventilare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova.
Se accepta plata cu card bancar
068272991, 022022560
info@eurosanteh.md
Lu - Vi: 8:00-18:00
Sâ: 8:00-14:00
Magazin EUROSANTEH, Chișinău, str. Burebista 110