Robinete si altele

|

-10 lei
Брэнд 6 Robinet bila apa FERRO 1/2 FF KMS1
Robinet bila apa FERRO 1/2 FF KMS1
80 lei 90

-10 lei
Брэнд 6 Robinet bila apa FERRO 1/2 MF KMS11
Robinet bila apa FERRO 1/2 MF KMS11
85 lei 95

-13 lei
Брэнд 6 Supapa dezaerator ICMA 1/2 M
Supapa dezaerator ICMA 1/2 M
110 lei 123

-14 lei
Брэнд 6 Robinet bila apa FERRO 3/4 FF KMS2
Robinet bila apa FERRO 3/4 FF KMS2
120 lei 134

-16 lei
Брэнд 6 Robinet bila apa FERRO 3/4 MF KMS21
Robinet bila apa FERRO 3/4 MF KMS21
130 lei 146

-16 lei
Брэнд 6 Robinet bila GAZ 1/2
Robinet bila GAZ 1/2
130 lei 146

-17 lei
Брэнд 6 Robinet bila cu olandez FERRO 1/2 MF KSS1
Robinet bila cu olandez FERRO 1/2 MF KSS1
140 lei 157

-18 lei
Брэнд 6 Robinet bila GAZ 1/2 MF
Robinet bila GAZ 1/2 MF
150 lei 168

-19 lei
Брэнд 6 Robinet bila apa FERRO 1 FF KMS3
Robinet bila apa FERRO 1 FF KMS3
160 lei 179

-20 lei
Брэнд 6 Robinet bila apa FERRO 1 MF KMS31
Robinet bila apa FERRO 1 MF KMS31
170 lei 190

-23 lei
Брэнд 6 Robinet bila cu olandez FERRO 3/4 MF KSS2
Robinet bila cu olandez FERRO 3/4 MF KSS2
190 lei 213

-25 lei
Брэнд 6 Robinet bila GAZ 3/4 FF
Robinet bila GAZ 3/4 FF
210 lei 235

-29 lei
Брэнд 6 Robinet bila cu olandez FERRO 1 MF KSS2
Robinet bila cu olandez FERRO 1 MF KSS2
240 lei 269

-48 lei
Брэнд 6 Robinet bila GAZ 1 1/4
Robinet bila GAZ 1 1/4
400 lei 448

-60 lei
Брэнд 6 Robinet bila GAZ 1 1/2
Robinet bila GAZ 1 1/2
500 lei 560

-103 lei
Брэнд 6 Grup de siguranta 3 bar ICMA 1/2 F
Grup de siguranta 3 bar ICMA 1/2 F
860 lei 963

-306 lei
Брэнд 6 Vana cu trei cai anticondensare ICMA 1 t45
Vana cu trei cai anticondensare ICMA 1 t45
2 550 lei 2 856

-318 lei
Брэнд 6 Vana cu trei cai anticondensare ICMA 1 t55
Vana cu trei cai anticondensare ICMA 1 t55
2 650 lei 2 968

-324 lei
Брэнд 6 Supapa de supraincalzire ICMA DBV1 3/4 M
Supapa de supraincalzire ICMA DBV1 3/4 M
2 700 lei 3 024

-334 lei
Брэнд 6 Vana cu trei cai anticondensare ICMA 1 1/4 t45
Vana cu trei cai anticondensare ICMA 1 1/4 t45
2 780 lei 3 114

-358 lei
Брэнд 6 Vana cu trei cai anticondensare ICMA 1 1/4 t55
Vana cu trei cai anticondensare ICMA 1 1/4 t55
2 980 lei 3 338
Brand-uri populare

Robinetele de închidere in Chisinau sunt o componentă importantă în multe sisteme de instalații sanitare și de control al fluidelor. Aceste valve sunt utilizate pentru a opri sau a regla debitul unui fluid printr-o conductă sau tubulatură. Există mai multe tipuri de supape de închidere disponibile, fiecare cu propriile caracteristici și beneficii unice.

Robinetele cu bilă sunt un tip comun de robinet de închidere la pret ieftin care utilizează o bilă cu o gaură în mijloc pentru a controla fluxul de fluid. Atunci când bila este rotită astfel încât gaura să fie perpendiculară pe fluxul de fluid, valva este închisă. Atunci când bila este rotită astfel încât orificiul să fie paralel cu fluxul de fluid, valva este deschisă. Robinetele cu bilă sunt durabile, fiabile și ușor de utilizat.

Robinetele de poartă sunt un alt tip de supapă de închidere care utilizează o poartă sau un disc în formă de pană pentru a controla fluxul de fluid. Atunci când valva este deschisă, discul este ridicat din calea fluidului. Când valva este închisă, discul este coborât pentru a bloca fluxul de fluid. Supapele de tip poartă sunt utilizate în mod obișnuit în aplicații în care este necesară o etanșare etanșă, dar nu sunt recomandate pentru reglarea debitului.

Robinetele cu globule sunt un al treilea tip de supapă de închidere care utilizează un disc mobil și un inel fix pentru a regla debitul de fluid. Atunci când supapa este deschisă, discul este ridicat pentru a permite fluidului să curgă. Când supapa este închisă, discul este coborât pentru a bloca fluxul de fluid. Valvele Globe sunt utilizate în mod obișnuit în aplicații în care este necesară o reglare precisă a debitului.

Alte tipuri de robinete de închidere in Moldova includ robinete cu fluture, robinete de reținere și robinete cu diafragmă. Robinetele cu fluture utilizează un disc care se rotește în jurul unei axe pentru a controla fluxul de fluid. Robinetele de reținere permit fluidului să curgă într-o singură direcție, împiedicând refluxul. Valvele cu diafragmă utilizează o diafragmă flexibilă pentru a regla debitul de fluid.

Pe lângă robinetele de închidere, există și alte tipuri de robinete utilizate în sistemele de control al fluidelor. Printre acestea se numără supapele de suprapresiune, valvele de control al debitului și valvele solenoide. Supapele de suprapresiune sunt utilizate pentru a proteja echipamentele de suprapresiune prin eliberarea presiunii excesive. Valvele de control al debitului sunt utilizate pentru a regla debitul de fluid într-un sistem. Robinetele electromagnetice sunt utilizate pentru a controla debitul de fluid cu ajutorul unei bobine electromagnetice.

Pe scurt, valvele de închidere sunt o componentă importantă în multe sisteme de instalații sanitare și de control al fluidelor și există mai multe tipuri de valve de închidere disponibile, fiecare cu propriile caracteristici și beneficii unice. În plus, există și alte tipuri de supape utilizate în sistemele de control al fluidelor, inclusiv supape de suprapresiune, supape de control al debitului și valve solenoide.

Există mai multe tipuri de robinete de închidere disponibile, fiecare cu propriile caracteristici și beneficii unice. Iată câteva dintre cele mai comune tipuri de robinete de închidere in Moldova:

 • Robinete cu bilă: Acestea utilizează o bilă cu o gaură în mijloc pentru a controla fluidul. Atunci când bila este rotită astfel încât gaura să fie perpendiculară pe flux, valva este închisă. Atunci când bila este rotită astfel încât gaura să fie paralelă cu fluxul de fluid, supapa este deschisă. Bilele sunt durabile, fiabile și ușor de utilizat.
 • Robinete de poartă: Acestea utilizează o poartă sau un disc în formă de pană pentru a controla fluidul. Când valva este deschisă, discul este ridicat din calea fluidului. Când valva este închisă, discul este coborât pentru a bloca fluxul. Robinetul de poartă este utilizat în mod obișnuit în aplicații în care este necesară o etanșare etanșă, dar nu este recomandat pentru reglarea debitului.
 • Robinetele de tip glob: Acestea utilizează un disc mobil și un inel fix pentru a regla debitul. Când valva este deschisă, discul este ridicat pentru a permite lichidului să curgă. Când valva este închisă, discul este coborât pentru a bloca fluxul. Robinetele cu ventil sunt utilizate în mod obișnuit în aplicații în care este necesar un control precis.
 • Robinetele fluture: Acestea utilizează un disc care se rotește în jurul unei axe pentru a controla lichidul. Când valva este deschisă, discul este perpendicular pe fluxul de fluid, iar când este închisă, este paralel cu fluxul de fluid. Cele cu fluture sunt adesea utilizate în aplicații în care este necesară o rată mare de fluid.
 • Robinete cu diafragmă: Acestea utilizează o diafragmă flexibilă pentru a regla debitul de fluid. Când valva este deschisă, diafragma este împinsă în sus, permițând fluidului să plece. Când valva este închisă, diafragma este împinsă în jos, blocând fluxul de fluid. Robinetele cu diafragmă sunt utilizate în mod obișnuit în aplicații în care este necesară o etanșare etanșă.
 • Robinetele cu ac: Acestea utilizează un ac lung și conic pentru a regla debitul. Când valva este deschisă, acul este împins în sus, permițând fluidului să curgă. Când valva este închisă, acul este împins în jos, blocând fluidul. Robinetele cu ac sunt adesea utilizate în aplicații în care este necesar un control precis al debitului.

Alegerea robinetului de închidere potrivit pentru aplicația dumneavoastră este importantă pentru a vă asigura că acesta funcționează corect și eficient. Iată câțiva factori care trebuie luați în considerare atunci când selectați robinete de închidere Chisinau:

 • Compatibilitatea fluidelor: Valva de închidere trebuie să fie compatibilă cu fluidul transportat. De exemplu, unele robinete nu sunt potrivite pentru utilizarea cu fluide corozive sau abrazive.
 • Debitul: Luați în considerare cerințele de debit pentru aplicația dumneavoastră. Diferitele tipuri de robinete de închidere au caracteristici de debit diferite, așa că alegeți un robinet care poate gestiona debitul necesar.
 • Presiunea nominală: Presiunea nominală a robinetului trebuie să fie suficientă pentru a gestiona presiunea maximă a sistemului. Alegeți o robinet cu o presiune nominală care depășește presiunea maximă a sistemului.
 • Gama de temperaturi: Luați în considerare intervalul de temperatură al fluidului transportat și alegeți o valvă care poate funcționa eficient în acest interval. Unele dintre acestea au intervale de temperatură limitate și este posibil să nu fie potrivite pentru temperaturi extreme.
 • Dimensiuni: Alegeți un robinet care are dimensiunea corectă pentru sistemul de conducte. Alegerea unui robinet prea mic poate restricționa fluxul, în timp ce alegerea unei robinete prea mari poate fi costisitoare și ineficientă.
 • Aplicație: Luați în considerare aplicația specifică și proprietățile necesare, cum ar fi controlul fluidului, etanșeitatea etanșării și precizia controlului debitului. Diferitele tipuri de robinete au puncte forte diferite în aceste domenii, așa că alegeți un robinet care să îndeplinească cerințele aplicației.
 • Cost: În cele din urmă, luați în considerare costul robinetului. Deși costul nu ar trebui să fie singurul factor în selectarea unui robinet, este important să alegeți un robinet care să se încadreze în bugetul dumneavoastră.

Pe scurt, atunci când alegeți valvele de închidere, luați în considerare compatibilitatea fluidului, debitul, presiunea nominală, intervalul de temperatură, dimensiunea, aplicația și costul. Luând în considerare acești factori, puteți alege o valvă care va funcționa corect și eficient în sistemul dumneavoastră.

Vezi tot
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Dealer autorizat Haier in Moldova propune spre vanzare aparate de aer conditionat si pompe de caldura la pret corect cu livrare si montaj profesional
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane pe combustibil solid pentru casă LOGITERM Polonia, acum în vânzare direct de la depozit în Chișinău cu garanție de 5 ani, livrare și montare profesională. Eficiență de la 80%, econome și ecologice. Arde orice tip de combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți, rămășițe din lemn, paie și alte deșeuri vegetale.
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompele de căldură reprezintă o nouă tehnologie ecologică și sigură de încălzire a locuinței, podele calde și apă caldă la robinet care lucrează iarna până la -25 grade. Se poate conecta la sistema de încălzire existentă ca opțiune de bază sau alternativă. Se alimentează la 220V și ca sursă de energie folosește aerul de afară. Este alegerea perfectă dacă lipsește conectarea la rețeaua de gaz sau nu este posibil montarea unui cazan pe combustibil solid în locuință.
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
HEIKO in Moldova direct de la importator oficial, garantie 5 ani, comanda acum mai ieftin cu livrare in toata tara
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Acum la toate centralele termice pe gaz sânt prețuri reduse, se oferă livrare și montare la cheie cu sistema de încălzire din apartament sau casa în toată Moldova. Vizitați magazinul nostru din Chișinău sau vezi lista de prețuri la cazane pe gaz pe pagina de internet. În asortiment spre vânzare avem centrale pe gaz din Italia, Germania, Turcia, toate pe garanție de la producător.
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
În condițiile de majorare continuă a prețurilor la gaz și energie electrică și a riscului de a rămâne fără gaz la iarnă, cea mai corectă alegere este montarea unui cazan pe combustibil solid și încălzirea cu lemne, carbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn și vegetale. Economisește acum și ai grijă de cei dragi în sezonul rece, cumpără acum centrala termică pe combustibil solid la preț bun direct de la depozit din Chișinău. Oferim livrare și montaj profesional în toată Moldova.
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
În condițiile crizei energetice din Moldova este foarte adecvat de a procura un aparat de aer condiționat cu un consum minimal de energie electrică, cu clasa de energoeficiență A+++ sau A++ mai ales în sezonul rece sau cînd nu mai ai altă sursă de încălzire. Cumpără din magazin sau comandă online cu livrare în toată Moldova pe garanție și cu montaj profesional si rapid
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Gătește-te acum de sezonul rece, cumpără aparat de aer condiționat cu destinație pentru încalzire iarna la temperaturi până la -30 grade. Oferim livrare și montaj profesional si rapid.
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate gasesti in magazinul EUROSANTEH din Chisinau, Moldova. Lasa vremea caniculara dupa geam alaturi de conditionerele noastre econome, linistite si inteligente. Oferim consultare si montare profesionala la procurarea unui climatizator.
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Cumpara mai ieftin direct de la depozit cu livrare si instalare profesionala in toata Moldova. Fii stapin pe climatul din locuinta ta cu noile tehnologii INVERTER si Wi-Fi de la GREE - cel mai vandut brand din lume
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Radiatoare de oțel, aluminiu, bimetalice si de baie verticale, decorative sau design în asortiment bogat, dimensiuni și culori diverse în magazin sau direct de la depozit din Chișinău
Vezi tot
Vezi cum găsești adresa magazinului EUROSANTEH Chișinău pe hartă
© 2023 Eurosanteh.md - Totul pentru încălzire, climatizare și ventilare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova.
Se accepta plata cu card bancar
068272991, 022022560
info@eurosanteh.md
Lu - Vi: 8:00-18:00
Sâ: 8:00-14:00
Magazin EUROSANTEH, Chișinău, str. Burebista 110