loader
Efectuăm vânzarea, livrarea și instalarea echipamentului de climatizare în întreaga Republică Moldova
Codul produsului: 32651

Profilaxia aparatului de aer conditionat de tip split (fara garantie) 18000-30000 BTU

1
1 344 lei
1 200 lei
Selectați echipa dvs. de montaj arrow down
Ghennadi și Vadim
Echipa de montaj "Ghennadi și Vadim"
Descrierea produsului

Serviciul de profilaxie a aparatelor de aer condiționat de tip split, fără garantie, este disponibil în Chisinau și în întreaga Republica Moldova la cele mai mici prețuri. Cu o vastă experiență în domeniu, suntem dedicați să vă asigurăm un mediu confortabil în locuința sau biroul dvs. prin menținerea în perfectă stare de funcționare a aparatelor de aer condiționat cu o capacitate cuprinsă între 18000 și 30000 BTU.

Servicii oferite:

Curățare Profesională: Echipa noastră de tehnicieni calificați va efectua o curățare detaliată a componentelor interne și externe ale aparatului de aer condiționat. Aceasta include curățarea filtrelor, a evapoarelor, a condensatoarelor și a palelor ventilatorului, eliminând astfel orice depuneri de praf și murdărie care pot afecta calitatea aerului și performanța aparatului.

Verificări Tehnice: Tehnicienii noștri vor efectua o serie de verificări tehnice pentru a asigura că aparatul dvs. funcționează corect. Aceste verificări includ măsurarea presiunii refrigerantului, verificarea izolării electrice și a conexiunilor electrice, și verificarea funcționării termostatului.

Dezinfectare și Igienizare: Pentru a vă asigura că aerul pe care îl respirați este curat și sănătos, vom efectua o procedură de dezinfectare și igienizare a aparatului de aer condiționat. Aceasta va elimina bacteriile, fungi și alte microorganisme care pot să se dezvolte în interiorul aparatului și să fie eliberate în aer.

Încărcare cu Refrigerant: Dacă nivelul de refrigerant este scăzut, vom efectua o încărcare corectă și sigură pentru a vă asigura că aparatul funcționează la capacitate maximă.

Recomandări și Consultanță: La finalul serviciului, tehnicienii noștri vă vor oferi recomandări cu privire la modul de întreținere a aparatului de aer condiționat și la modul de utilizare eficientă a acestuia.

De ce să alegeți serviciile noastre:

Experiență și Profesionalism: Avem o experiență vastă în domeniul îngrijirii aparatelor de aer condiționat și o echipă de tehnicieni profesioniști bine instruiți.

Calitate Garantată: Ne asigurăm că fiecare serviciu efectuat este de cea mai înaltă calitate, pentru a vă oferi rezultate excelente.

Prețuri Atractive: Suntem mândri să oferim cele mai mici prețuri din Chisinau și din Republica Moldova pentru servicii de profilaxie a aparatelor de aer condiționat.

Disponibilitate Națională: Ne extindem serviciile în toată Republica Moldova, astfel încât să puteți beneficia de experiența noastră oriunde vă aflați.

Asigurați-vă că aparatul dvs. de aer condiționat de tip split, cu o capacitate de 18000-30000 BTU, funcționează în parametri optimi cu serviciile noastre profesionale de profilaxie. Contactați-ne astăzi pentru o programare sau pentru orice întrebări aveți despre îngrijirea aparatelor de aer condiționat.

Specificațiile produsului arrow down
Tipul de conditioner: Sistem-split
Tipul de serviciu: Profilaxie
Executorii: Inginerii companiei Eurosanteh
Durata de executare, h: 1-1,30
Assistenta post-instalare: inclusa în preț
*Verificați caracteristicile tehnice la managerii noștri, acestea ar putea să difere de cele reale