1368 lei
1368 lei / lună
Timp 12 luni
În rate

Panoul de control Pedrollo QEM 300 (3.00 cp)

Selectați perioada de împrumut
6 10 12
Termen : Luni
Suma --- lei în lună
Panoul de control Pedrollo QEM 300 (3.00 cp)
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Сonexiune rapidă : eurosanteh
Specificații principale
  • Producator Pedrollo
  • Puterea motorului, kW 2.2
  • Condensator 75 µF
  • Curent maxim 18 A
  • Protecția împotriva supraîncălzirii da
Descriere

Unele pompe submersibile vin din start cu elementul necesar pentru startul funcționării, pentru altele este nevoie să procuri aparte un panou de comandă. Rolul acestuia este de a oferi impulsul necesar pentru start. În mod normal, atunci când pompa începe lucrul, ea are nevoie de mai multă putere decât folosește în mod obișnuit. Panourile pot fi monofazate sau trifazice, iar pentru a alege un anumit tip este nevoie să știi tipul de curent cu care va fi alimentată pompa submersibilă, precum și o serie de alte detalii (puterea motorului, tensiunea de linie, protecția termică etc). Panourile pot avea operare automată sau manuală, în dependență de ce necesități manifestă sistemul de pompare a apei.

Fluctuațiile de tensiune apărute în rețea pot pune în pericol pompa submersibilă, iar pentru un start eficient și o funcționare excelentă este obligatoriu și un panou de comandă.  Instalatorul cu care colaborezi sau personalul din magazinul de specialitate Eurosanteh de unde achiziționezi pompa îți vor recomanda cu siguranță un panou de comandă, în cazul în care pompa nu are unul integrat.

La Eurosanteh găsești panouri de comandă pentru pompele Pedrollo și Italtecnica (sortimentul este în permanență înnoit pe site, iar gama de produse poate să difere de la o zi la alta). Nu ezita să ne adresezi ce întrebări ai, suntem mereu disponibili pentru a te ajuta să faci decizia corectă.

1086lei
1156lei
960lei
1156lei
1156lei
1168lei
1024lei
1156lei