485 lei
485 lei / lună
Timp 12 luni
În rate

Comutator de presiune Pedrollo PSG-1

Selectați perioada de împrumut
6 10 12
Termen : Luni
Suma --- lei în lună
Comutator de presiune Pedrollo PSG-1
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Сonexiune rapidă : eurosanteh
Specificații principale
  • Producator Pedrollo
  • Setarea din fabrică 1,4 - 2,8 бар
  • Interval de presiune 1 - 5 бар
  • Curent maxim 10 A
  • Diametrul conexiunii 1/4''
  • Protecție împotriva ruperii uscate Nu
Descriere

Pompele de apă ce nu au încorporat un sistem de pornire necesită panouri de comandă, pe care îl alegi în dependență de produsul procurat. Anume panourile de comandă generează impulsul necesar începutului funcționării unei pompe și garantează protecția la suprasarcină, la scurtcircuit, lipsa apei, lipsa unei faze și la dezechilibrul dintre faze. Panourile pot avea operare automată sau manuală, în dependență de ce necesități manifestă sistemul de pompare a apei.

Panourile de comandă sunt necesare și importante. Instalatorul cu care colaborezi sau personalul din magazinul de specialitate Eurosanteh de unde achiziționezi pompa îți vor recomanda cu siguranță un panou de comandă, în cazul în care pompa nu are unul integrat. Este indispensabil bunei funcționari a acesteia și protejează de fluctuațiile de tensiune apărute pe rețea.

La noi găsești panouri de comandă pentru pompele Pedrollo și Italtecnica (gama de produse este în permanență înnoită pe site, iar sortimentul poate să difere de la o zi la alta). Nu ezita să ne adresezi ce întrebări ai, suntem mereu disponibili pentru a te ajuta să alegi corect tehnica necesară.


1156lei
2761lei
1086lei
1156lei
518lei
465lei
960lei
1156lei
1156lei
1368lei