2282 lei
2282 lei / lună
Timp 12 luni
În rate

Vana cu trei cai anticondensare ICMA 1 1/4" t55

Selectați perioada de împrumut
6 10 12
Termen : Luni
Suma --- lei în lună
Vana cu trei cai anticondensare ICMA 1 1/4" t55
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Сonexiune rapidă : eurosanteh
Specificații principale
  • Producator ICMA
  • Model 1 1/4 - t55
  • Diametrul conexiunii 1 1/4"
  • Filet Intern
  • Index de presiune PN16
  • Temperatura deschiderii 55°C
Descriere

Uneori, este necesar să înlocuiești o parte din conductele de apă sau gaz, să înnoiești robinetele ori să renovezi o parte din supape. La Eurosanteh găsești fittinguri, țevi și izolație pentru ele, robinete, supape, grupuri de siguranță. Indiferent ce lucrări planifici, de construcție sau reparație, în magazinul nostru specializat găsești toate elementele necesare pentru proiectul tău.

Magazin specializat sau piață? Direct de la producători sau prin intermediari, eventual la mâna a doua? Desigur că doar elementele noi, cu garanție, la preț competitiv pot garanta că lucru tău va dura în timp. Fie că ai nevoie de o țeavă sau de un robinet, de o supapă ori de un grup de siguranță, doar un magazin autorizat îți poate garanta că banii cheltuiți vor fi o investiție și nu vor fi aruncați în vânt.

Nu este nevoie să te obosești în plus. Reparația, construcția, chiar și o renovare minoră, nici una dintre aceste lucrări nu trebuie să-ți dea bătăi de cap. Din fericire, există magazinul specializat Eurosanteh, iar noi, o echipă de specialiști, suntem la dispoziția ta. Nu ezita să ne adresezi orice întrebări te frământă, iar noi vom face tot posibilul să te ajutăm!


1877lei
2282lei
2230lei
1877lei