1877 lei
1877 lei / lună
Timp 12 luni
În rate

Vana cu trei cai anticondensare ICMA 1" t55

Selectați perioada de împrumut
6 10 12
Termen : Luni
Suma --- lei în lună
Vana cu trei cai anticondensare ICMA 1" t55
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Сonexiune rapidă : eurosanteh
Specificații principale
  • Producator ICMA
  • Model 1 - t55
  • Diametrul conexiunii 1"
  • Filet Intern
  • Index de presiune PN16
  • Temperatura deschiderii 55°C
Descriere

Fitinguri, țevi și izolație pentru ele, robinete, supape, grupuri de siguranță, pe toate le găsești la Eurosanteh. Dacă nu ești sigur pentru ce material să optezi, care este cea mai bună firmă sau ce diametre trebuie să aibă un element sau altul, ori dacă nu ai experiență practică în instalare și montare, echipa Eurosanteh te poate ajuta.

Nu elti definitiv convins că ai nevoie anume de un magazin specializat, când cauți doar vreun robinet, o țeavă sau o supapă? Încă mai crezi că undeva într-o piață sau de la o persoană fizică poți găsi ceva ”ieftin și bun”? Ei bine, alegerea îți aparține, dar numai în magazin vei putea fi sigur de producător, de calitate și vei primi o garanție. Prețurile noastre sunt competitive și corespund nivelului de calitate. Mai mult decât atât, la Eurosanteh poți obține o consultație, la nevoie, sau poți beneficia de servicii de instalare și montare a produselor procurate.

Nu este nevoie să te obosești în plus. Reparația, construcția, chiar și o renovare minoră, nici una dintre aceste lucrări nu trebuie să-ți dea bătăi de cap. Din fericire, există magazinul specializat Eurosanteh, iar noi, o echipă de specialiști, suntem la dispoziția ta. Nu ezita să ne adresezi orice întrebări te frământă, iar noi vom face tot posibilul să te ajutăm!1877lei
2282lei
2282lei
2230lei