1877 lei
1877 lei / lună
Timp 12 luni
În rate

Vana cu trei cai anticondensare ICMA 1" t45

Selectați perioada de împrumut
6 10 12
Termen : Luni
Suma --- lei în lună
Vana cu trei cai anticondensare ICMA 1" t45
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Сonexiune rapidă : eurosanteh
Specificații principale
  • Producator ICMA
  • Model 1 - t45
  • Diametrul conexiunii 1"
  • Filet Intern
  • Index de presiune PN16
  • Temperatura deschiderii 45°C
Descriere

Uneori, este necesar să înlocuiești o parte din conductele de apă sau gaz, să înnoiești robinetele ori să renovezi o parte din supape. La Eurosanteh găsești fittinguri, țevi și izolație pentru ele, robinete, supape, grupuri de siguranță. Indiferent ce lucrări planifici, de construcție sau reparație, în magazinul nostru specializat găsești toate elementele necesare pentru proiectul tău.

Magazin specializat sau piață? Direct de la producători sau prin intermediari, eventual la mâna a doua? Desigur că doar elementele noi, cu garanție, la preț competitiv pot garanta că lucru tău va dura în timp. Fie că ai nevoie de o țeavă sau de un robinet, de o supapă ori de un grup de siguranță, doar un magazin autorizat îți poate garanta că banii cheltuiți vor fi o investiție și nu vor fi aruncați în vânt.

Nu ezita să-ți faci viața mai ușoară. Indiferent dacă ești prins în iureșul unei construcții sau a unor lucrări de reparație, ele nu trebuie să fie o corvoadă. Nu e nevoie să obosești fizic și mental, să umbli din magazin în magazin și să cheltui timp și bani pentru a-ți îndeplini planurile. Este suficient să te lași pe mâna specialiștilor și să investești forțele și finanțele economisite în altceva, ce merită cu adevărat.


2282lei
2282lei
1877lei
2230lei