159lei
106 lei
Reducere 33% Economie 53 lei
106 lei / lună
Timp 12 luni
În rate

Robinet coltar tur pentru calorifer Bianchi 1/2 - 1/2 MF

Selectați perioada de împrumut
6 10 12
Termen : Luni
Suma --- lei în lună
Robinet coltar tur pentru calorifer Bianchi 1/2 - 1/2 MF
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Сonexiune rapidă : eurosanteh
Specificații principale
  • Producator Bianchi
  • Model 1/2 - 1/2 MF
  • Diametrul conexiunii 1/2"
  • Filet Intern,Extern
  • Index de presiune PN16
Descriere

Lucrările de construcție sau reparație pot fi o bătaie de cap, în special când ai nevoie de vreun element aparent mic și insignifiant, dar de care nu poți da pe rafturile magazinelor vizitate. Ei bine, la Eurosanteh nu vei avea asemenea probleme, deoarece sortimentul nostru de fitinguri, țevi și izolație pentru ele, robinete, supape, grupuri de siguranță este suficient pentru orice necesități. Iar dacă nu reușești să găsești singur ceva, întreabă fără jenă și noi te vom ajuta.

Magazin specializat sau piață? Direct de la producători sau prin intermediari, eventual la mâna a doua? Desigur că doar elementele noi, cu garanție, la preț competitiv pot garanta că lucru tău va dura în timp. Fie că ai nevoie de o țeavă sau de un robinet, de o supapă ori de un grup de siguranță, doar un magazin autorizat îți poate garanta că banii cheltuiți vor fi o investiție și nu vor fi aruncați în vânt.

Nu ezita să-ți faci viața mai ușoară. Indiferent dacă ești prins în iureșul unei construcții sau a unor lucrări de reparație, ele nu trebuie să fie o corvoadă. Nu e nevoie să obosești fizic și mental, să umbli din magazin în magazin și să cheltui timp și bani pentru a-ți îndeplini planurile. Este suficient să te lași pe mâna specialiștilor și să investești forțele și finanțele economisite în altceva, ce merită cu adevărat.


- 33%
114lei
171lei
- 33%
106lei
159lei
- 33%
103lei
154lei
- 33%
103lei
154lei
- 33%
114lei
171lei