270lei
180 lei
Reducere 33% Economie 90 lei
180 lei / lună
Timp 12 luni
În rate

Robinet sfera WTM 1 FF

Selectați perioada de împrumut
6 10 12
Termen : Luni
Suma --- lei în lună
Robinet sfera WTM 1 FF
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Сonexiune rapidă : eurosanteh
Specificații principale
  • Producator WTM
  • Model 1 - 1 FF
  • Diametrul conexiunii 1"
  • Filet Intern
  • Index de presiune PN25
Descriere

Lucrările de construcție sau reparație pot fi o bătaie de cap, în special când ai nevoie de vreun element aparent mic și insignifiant, dar de care nu poți da pe rafturile magazinelor vizitate. Ei bine, la Eurosanteh nu vei avea asemenea probleme, deoarece sortimentul nostru de fitinguri, țevi și izolație pentru ele, robinete, supape, grupuri de siguranță este suficient pentru orice necesități. Iar dacă nu reușești să găsești singur ceva, întreabă fără jenă și noi te vom ajuta.

Există câteva motive să te adresezi într-un magazin specializat, când ai nevoie de vreun robinet, o țeavă sau o supapă anume. Doar în magazin vei putea fi sigur de producător, de calitate și vei primi o garanție. Mai mult decât atât, la Eurosanteh poți obține o consultație, la nevoie, sau poți beneficia de servicii de instalare și montare a produselor procurate.

Nu ezita să-ți faci viața mai ușoară. Indiferent dacă ești prins în iureșul unei construcții sau a unor lucrări de reparație, ele nu trebuie să fie o corvoadă. Nu e nevoie să obosești fizic și mental, să umbli din magazin în magazin și să cheltui timp și bani pentru a-ți îndeplini planurile. Este suficient să te lași pe mâna specialiștilor și să investești forțele și finanțele economisite în altceva, ce merită cu adevărat.


163lei
- 33%
138lei
207lei
- 33%
175lei
263lei
155lei
- 33%
175lei
263lei