89 lei / lună
Timp 12 luni
În rate

Robinet sfera WTM 1/2 FF

Selectați perioada de împrumut
6 10 12
Termen : Luni
Suma --- lei în lună
Robinet sfera WTM 1/2 FF
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Сonexiune rapidă : eurosanteh
Specificații principale
  • Producator WTM
  • Model 1/2 - 1/2 FF
  • Diametrul conexiunii 1/2"
  • Filet Intern
  • Index de presiune PN25
Descriere

Fitinguri, țevi și izolație pentru ele, robinete, supape, grupuri de siguranță, pe toate le găsești la Eurosanteh. Dacă nu ești sigur pentru ce material să optezi, care este cea mai bună firmă sau ce diametre trebuie să aibă un element sau altul, ori dacă nu ai experiență practică în instalare și montare, echipa Eurosanteh te poate ajuta.

De unde poți cumpăra un robinet care se va potrivi cu siguranță la sistemul tău de aprovizionare cu apă? Cum să schimbi țevile rapid și astfel încât ele să reziste mult timp? Cum să alegi fitingurile și supapele necesare? Simplu, să apelezi la un magazin specializat. Doar sfatul experților te va ajuta să obții efectul dorit rapid și su efecte de durată.

Nu ezita să-ți faci viața mai ușoară. Indiferent dacă ești prins în iureșul unei construcții sau a unor lucrări de reparație, ele nu trebuie să fie o corvoadă. Nu e nevoie să obosești fizic și mental, să umbli din magazin în magazin și să cheltui timp și bani pentru a-ți îndeplini planurile. Este suficient să te lași pe mâna specialiștilor și să investești forțele și finanțele economisite în altceva, ce merită cu adevărat.


9lei
230lei
2282lei
8lei
149lei
153lei
139lei
144lei
2282lei