263lei
175 lei
Reducere 33% Economie 87 lei
175 lei / lună
Timp 12 luni
În rate

Robinet sfera Valvex 1 MF

Selectați perioada de împrumut
6 10 12
Termen : Luni
Suma --- lei în lună
Robinet sfera Valvex 1 MF
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Сonexiune rapidă : eurosanteh
Specificații principale
  • Producator Valvex
  • Model 1 - 1 MF
  • Diametrul conexiunii 1"
  • Filet Intern,Extern
  • Index de presiune PN16
Descriere

Lucrările de construcție sau reparație pot fi o bătaie de cap, în special când ai nevoie de vreun element aparent mic și insignifiant, dar de care nu poți da pe rafturile magazinelor vizitate. Ei bine, la Eurosanteh nu vei avea asemenea probleme, deoarece sortimentul nostru de fitinguri, țevi și izolație pentru ele, robinete, supape, grupuri de siguranță este suficient pentru orice necesități. Iar dacă nu reușești să găsești singur ceva, întreabă fără jenă și noi te vom ajuta.

Există câteva motive să te adresezi într-un magazin specializat, când ai nevoie de vreun robinet, o țeavă sau o supapă anume. Doar în magazin vei putea fi sigur de producător, de calitate și vei primi o garanție. Mai mult decât atât, la Eurosanteh poți obține o consultație, la nevoie, sau poți beneficia de servicii de instalare și montare a produselor procurate.

Nu este nevoie să te obosești în plus. Reparația, construcția, chiar și o renovare minoră, nici una dintre aceste lucrări nu trebuie să-ți dea bătăi de cap. Din fericire, există magazinul specializat Eurosanteh, iar noi, o echipă de specialiști, suntem la dispoziția ta. Nu ezita să ne adresezi orice întrebări te frământă, iar noi vom face tot posibilul să te ajutăm!


155lei
- 33%
180lei
270lei
163lei
- 33%
138lei
207lei
- 33%
175lei
263lei