216lei
144 lei
Reducere 33% Economie 72 lei
144 lei / lună
Timp 12 luni
În rate

Supapa de sens alama cu filet 1 FF

Selectați perioada de împrumut
6 10 12
Termen : Luni
Suma --- lei în lună
Supapa de sens alama cu filet 1 FF
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Сonexiune rapidă : eurosanteh
Specificații principale
  • Model 1 FF
  • Diametrul conexiunii 1"
  • Filet Intern
  • Index de presiune PN16
Descriere

Dacă deseori rămâi fără apă caldă de la furnizor sau te pomenești că din robinet curge apă rece, atunci este oportun să apelezi la procedura de montare a boilerului  autonom, care te va scuti de orice fel de surprize neplăcute. Acesta funcționează având la bază un element de încălzire intern și are capacitatea de a păstra apa din rezervor la o temperatură potrivită o perioadă suficientă de timpLa Eurosanteh găsești cea mai vastă gamă de boilere autonome cu capacitate și randament diferit, pe care le poți integra în orice circuit sanitar și te poți bucura de apă menajeră caldă în orice moment. La noi găsești mărci de renume european precum sunt Tesy, Eldom sau Galmet. Specialiștii Eurosanteh sunt gata să-ți ofere consultație preventivă amplă și să te ajute cu alegerea modelului celui mai eficient, precum și să efectueze montarea boilerului în locuința ta.

Criteriile de alegere a boilerului autonom

  • Brand-ul ales – este lucru știut că mărcile de renume nu doar îți furnizează un echipament tehnic de încredere, dar și garantează înalta calitate și o funcționare longevivă, astfel încât să fiu sigur de banii investiți. Modelele de boilere autonome nu fac excepție de la regulă, așa că mergi pe mâna specialiștilor Eurosanteh și alege cel mai potrivit model.
  • Capacitatea rezervorului – e un punct important, dacă știi că de multe ori, rămâi debranșat de la apă, astfel încât vei ști că mai ai apă caldă menajeră pentru o anumită durată de timp.
  • Capacitatea funcțională – consultă specialistul Eurosanteh care îți va spune mai multe despre modelul de boiler autonom ales și îți va prezenta beneficiile acestuia, astfel încât să-l integrezi ușor în sistemul tău sanitar. 
- 33%
104lei
156lei
- 33%
144lei
216lei
- 33%
112lei
168lei
- 33%
136lei
204lei
- 33%
112lei
168lei