108lei
72 lei
Reducere 33% Economie 36 lei
72 lei / lună
Timp 12 luni
În rate

Supapa de sens alama cu filet 3/4 FF

Selectați perioada de împrumut
6 10 12
Termen : Luni
Suma --- lei în lună
Supapa de sens alama cu filet 3/4 FF
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Сonexiune rapidă : eurosanteh
Specificații principale
  • Model 3/4 FF
  • Diametrul conexiunii 3/4"
  • Filet Intern
  • Index de presiune PN16
Descriere

Țevile și fitingurile de alamă sunt o categorie de instrumentar tehnic cu o durată îndelungată a vieții și cu multe beneficii pentru utilizatori. Sunt rezistente în timp, au o termoconductibilitate rapidă și sunt foarte accesibile ca preț. Din acest motiv, pot fi utilizate în orice sistem de încălzire sau de apeduct pe un termen de până la 30 de ani, în condiții corecte de exploatare.Ai decis să-ți înnoiești casa? Să schimbi țevile din sistemul de apeduct sau cel de încălzire? Nimic mai simplu de atât. Compania Eurosanteh îți propune o varietate mare de țevi și fitinguri de alamă la prețuri accesibile și foarte comode de montat și întreținut, cu garanție direct de la producător.

Condiții de alegere a unor țevi și fitinguri de alamă:

  1. Randamentul de utilizare – la acest capitol țevile și fitingurile de alamă sunt rezistente și au o durată îndelungată de utilizare de la 30 până la 50 de ani, iar exploatarea corectă le prelungește acest interval. Consultă un specialist Eurosanteh și află toate beneficiile acestui tip de țevi.
  2. Scopul instalării – în dependență de acesta, țevile și fitingurile de alamă sunt utilizate pe larg în sistemul de încălzire sau în cel de apeduct, fapt pentru care trebuie să alegi corect modelul și să verifici care sunt caracteristicile tehnice ale acestuia.
  3. Calitatea – acest punct este vital pentru Eurosanteh, de aceea, echipamentul nostru tehnic este cu garanție de la producător și răspunde tuturor standardelor de calitate conform legislației în vigoare.


- 33%
72lei
108lei
- 33%
72lei
108lei
- 33%
76lei
115lei
- 33%
72lei
108lei