156 lei
156 lei / lună
Timp 12 luni
În rate

Cot alama cu filet 1 - 1 MF

Selectați perioada de împrumut
6 10 12
Termen : Luni
Suma --- lei în lună
Cot alama cu filet 1 - 1 MF
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Сonexiune rapidă : eurosanteh
Specificații principale
  • Model 1 - 1 MF
  • Diametrul conexiunii 1"
  • Filet Extern-Intern
  • Index de presiune PN16
Descriere

Țevile și fitingurile de alamă sunt o categorie de instrumentar tehnic cu o durată îndelungată a vieții și cu multe beneficii pentru utilizatori. Sunt rezistente în timp, au o termoconductibilitate rapidă și sunt foarte accesibile ca preț. Din acest motiv, pot fi utilizate în orice sistem de încălzire sau de apeduct pe un termen de până la 30 de ani, în condiții corecte de exploatare.

Ai decis să-ți înnoiești casa? Să schimbi țevile din sistemul de apeduct sau cel de încălzire? Nimic mai simplu de atât. Compania Eurosanteh îți propune o varietate mare de țevi și fitinguri de alamă la prețuri accesibile și foarte comode de montat și întreținut, cu garanție direct de la producător.

Rigori de achiziție a unor țevi și fitinguri de alamă:

1, Destinația utilizării – discută cu un consultant Eurosanteh despre nevoia pe care unor țevi și fitinguri de alamă. Află, în aceeași ordine de idei, care este principiul de folosire și de mentenanță a acestora.

2. Felul ales - la Eurosanteh mergem pe calitatea produselor tehnice, iată de ce poți selecta cele mai diferite modele de țevi, la prețuri avantajoase și cu garanție de la producător.

3. Puterea – țevile din alamă au o putere înaltă și respectiv pot rezista timp îndelungat, în fața diferitor factori externi sau interni. Trebuie doar să selectezi conform scopului tipul necesar. Utilizează în acest scop expertiza specialiștilor Eurosanteh care sunt gata să-ți ofere consiliere de rigoare pentru folosirea eficace a țevilor și fitingurilor de alamă.


149lei
150lei
123lei
123lei
184lei
140lei