72lei
48 lei
Reducere 33% Economie 24 lei
48 lei / lună
Timp 12 luni
În rate

Cot alama cu filet 3/4 - 3/4 MM

Selectați perioada de împrumut
6 10 12
Termen : Luni
Suma --- lei în lună
Cot alama cu filet 3/4 - 3/4 MM
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Сonexiune rapidă : eurosanteh
Specificații principale
  • Model 3/4 - 3/4 MM
  • Diametrul conexiunii 3/4"
  • Filet Extern-Extern
  • Index de presiune PN16
Descriere

Alama este un material vechi de peste 1000 de ani și reprezintă un aliaj de cupru și zinc în diverse proporții, de nuanță galbenă-aurie. Țevile și fitingurile de alamă sunt renumite pentru durata îndelungată, de până la 30 de ani, de exploatare, dar și pentru așa zisele proprietăți anti bactericide, care le fac indispensabile mai ales în sistemele de tratare a apei. Design-ul accesibil, nuanțele cromatice și maleabilitatea acestor țevi și fitinguri de alamă le fac extrem de potrivite pentru sisteme ample de încălzire sau apeduct.

Compania Eurosanteh dispune de o gamă largă de țevi și fitinguri de alamă la prețuri avantajoase și de calitate înaltă, numai bune de integrat în sistemul de apeduct sau de încălzire al casei tale. Bucură-te de beneficiile istorice ale alamei și oferă siguranță casei tale, alături de specialiștii Eurosanteh.

Condiții de procurare a țevilor și fitingurilor de alamă:

1.       Posibilitățile funcționale – acest fel de țevi au scopul de a garanta circulația eficace a lichidelor, prin urmare trebuie să fie sigure și rezistente în timp, fără a fi atinse de coroziune sau alți factori agresivi. Apelează la un consultant Eurosanteh pentru informații complete cu privire la toate rigorile tehnice.

2.       Scopul  utilizării - țevile și fitingurile de alamă sunt utilizate pentru sistemul de apeduct sau de încălzire. Astfel, ar fi corect să apelezi un specialist Eurosanteh care te-ar ajuta să alegi itemul potrivit, în conformitate cu modul de exploatare preconizat.

3.        Modelul selectat – firma Eurosanteh pune accent pe calitatea și garanția echipamentului tehnic, fapt pentru care poți selecta cele mai diverse modele de țevi, la costuri potrivite și cu garanția producătorului.

- 33%
51lei
77lei
- 33%
44lei
67lei
- 33%
44lei
67lei
- 33%
46lei
70lei
- 33%
51lei
77lei