77lei
51 lei
Reducere 32% Economie 25 lei
51 lei / lună
Timp 12 luni
În rate

Cot alama cu filet 3/4 - 3/4 FF

Selectați perioada de împrumut
6 10 12
Termen : Luni
Suma --- lei în lună
Cot alama cu filet 3/4 - 3/4 FF
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Сonexiune rapidă : eurosanteh
Specificații principale
  • Model 3/4 - 3/4 FF
  • Diametrul conexiunii 3/4"
  • Filet Intern
  • Index de presiune PN16
Descriere

Țevile și fitingurile de alamă sunt un produs devenit deja istorie, grație rezistenței înalte și a posibilităților ample de termoconductibilitate. În plus, acestea au și o rezistență la tot felul de bacterii care se pot dezvolta în mediul lichid. Acest gen de țevi posedă durabilitate, rezistență la uzură și durată lungă de viață. Totodată, nu necesită elemente de fixare întărite, deoarece au o greutate ușoară și sunt facil de instalat.

Compania Eurosanteh oferă clienților săi cele mai calitative țevi și fitinguri de alamă, la prețuri accesibile și perfect încadrabile în orice sistem de încălzire sau de apeduct. Acum beneficiezi de consultația specialistului Eurosanteh la faza de alegere, dar și de servicii de montare la cele mai potrivite prețuri și în cele mai avantajoase prețuri. 

Rigori de achiziție a unor țevi și fitinguri de alamă:

1. Destinația utilizării – discută cu un consultant Eurosanteh despre nevoia pe care unor țevi și fitinguri de alamă. Află, în aceeași ordine de idei, care este principiul de folosire și de mentenanță a acestora.

2. Felul ales - la Eurosanteh mergem pe calitatea produselor tehnice, iată de ce poți selecta cele mai diferite modele de țevi, la prețuri avantajoase și cu garanție de la producător.

3. Puterea – țevile din alamă au o putere înaltă și respectiv pot rezista timp îndelungat, în fața diferitor factori externi sau interni. Trebuie doar să selectezi conform scopului tipul necesar. Utilizează în acest scop expertiza specialiștilor Eurosanteh care sunt gata să-ți ofere consiliere de rigoare pentru folosirea eficace a țevilor și fitingurilor de alamă.


- 33%
56lei
84lei
- 33%
46lei
70lei
- 33%
56lei
84lei
- 33%
56lei
84lei
- 33%
51lei
77lei
- 33%
54lei
82lei
- 33%
48lei
72lei