62lei
41 lei
Reducere 32% Economie 20 lei
41 lei / lună
Timp 12 luni
În rate

Teu alama cu filet 1/2-1/2-1/2 FMF

Selectați perioada de împrumut
6 10 12
Termen : Luni
Suma --- lei în lună
Teu alama cu filet 1/2-1/2-1/2 FMF
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Сonexiune rapidă : eurosanteh
Specificații principale
  • Model 1/2-1/2-1/2 FMF
  • Diametrul conexiunii 1/2"
  • Filet Intern-Extern
  • Index de presiune PN16
Descriere

Țevile și fitingurile de alamă sunt un produs devenit deja istorie, grație rezistenței înalte și a posibilităților ample de termoconductibilitate. În plus, acestea au și o rezistență la tot felul de bacterii care se pot dezvolta în mediul lichid. Acest gen de țevi posedă durabilitate, rezistență la uzură și durată lungă de viață. Totodată, nu necesită elemente de fixare întărite, deoarece au o greutate ușoară și sunt facil de instalat.

Ai decis să-ți înnoiești casa? Să schimbi țevile din sistemul de apeduct sau cel de încălzire? Nimic mai simplu de atât. Compania Eurosanteh îți propune o varietate mare de țevi și fitinguri de alamă la prețuri accesibile și foarte comode de montat și întreținut, cu garanție direct de la producător.

Rigori de achiziție a unor țevi și fitinguri de alamă:

1. Destinația utilizării – discută cu un consultant Eurosanteh despre nevoia pe care unor țevi și fitinguri de alamă. Află, în aceeași ordine de idei, care este principiul de folosire și de mentenanță a acestora.

2. Felul ales - la Eurosanteh mergem pe calitatea produselor tehnice, iată de ce poți selecta cele mai diferite modele de țevi, la prețuri avantajoase și cu garanție de la producător.

3. Puterea – țevile din alamă au o putere înaltă și respectiv pot rezista timp îndelungat, în fața diferitor factori externi sau interni. Trebuie doar să selectezi conform scopului tipul necesar. Utilizează în acest scop expertiza specialiștilor Eurosanteh care sunt gata să-ți ofere consiliere de rigoare pentru folosirea eficace a țevilor și fitingurilor de alamă.


- 33%
40lei
60lei
- 33%
40lei
60lei
- 33%
40lei
60lei
- 33%
44lei
67lei
- 33%
40lei
60lei
- 33%
41lei
62lei
- 33%
44lei
67lei