53lei
35 lei
Reducere 32% Economie 17 lei
35 lei / lună
Timp 12 luni
În rate

Dop alama cu filet 1 M

Selectați perioada de împrumut
6 10 12
Termen : Luni
Suma --- lei în lună
Dop alama cu filet 1 M
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Сonexiune rapidă : eurosanteh
Specificații principale
  • Model 1 M
  • Diametrul conexiunii 1"
  • Filet Extern
  • Index de presiune PN16
Descriere

Alama este un material vechi de peste 1000 de ani și reprezintă un aliaj de cupru și zinc în diverse proporții, de nuanță galbenă-aurie. Țevile și fitingurile de alamă sunt renumite pentru durata îndelungată, de până la 30 de ani, de exploatare, dar și pentru așa zisele proprietăți anti bactericide, care le fac indispensabile mai ales în sistemele de tratare a apei. Design-ul accesibil, nuanțele cromatice și maleabilitatea acestor țevi și fitinguri de alamă le fac extrem de potrivite pentru sisteme ample de încălzire sau apeduct.

Compania Eurosanteh oferă clienților săi cele mai calitative țevi și fitinguri de alamă, la prețuri accesibile și perfect încadrabile în orice sistem de încălzire sau de apeduct. Acum beneficiezi de consultația specialistului Eurosanteh la faza de alegere, dar și de servicii de montare la cele mai potrivite prețuri și în cele mai avantajoase prețuri.

Condiții de procurare a țevilor și fitingurilor de alamă:

1.       Posibilitățile funcționale – acest fel de țevi au scopul de a garanta circulația eficace a lichidelor, prin urmare trebuie să fie sigure și rezistente în timp, fără a fi atinse de coroziune sau alți factori agresivi. Apelează la un consultant Eurosanteh pentru informații complete cu privire la toate rigorile tehnice.

2.       Scopul  utilizării - țevile și fitingurile de alamă sunt utilizate pentru sistemul de apeduct sau de încălzire. Astfel, ar fi corect să apelezi un specialist Eurosanteh care te-ar ajuta să alegi itemul potrivit, în conformitate cu modul de exploatare preconizat.

3.        Modelul selectat – firma Eurosanteh pune accent pe calitatea și garanția echipamentului tehnic, fapt pentru care poți selecta cele mai diverse modele de țevi, la costuri potrivite și cu garanția producătorului.

- 33%
33lei
50lei
- 33%
33lei
50lei
- 33%
33lei
50lei
- 33%
33lei
50lei
- 33%
35lei
53lei
- 33%
35lei
53lei
- 33%
35lei
53lei
- 33%
35lei
53lei