50lei
33 lei
Reducere 31% Economie 16 lei
33 lei / lună
Timp 12 luni
În rate

Niplu alama redus cu filet 1 - 1/2 MM

Selectați perioada de împrumut
6 10 12
Termen : Luni
Suma --- lei în lună
Niplu alama redus cu filet 1 - 1/2 MM
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Сonexiune rapidă : eurosanteh
Specificații principale
  • Model 1 - 1/2 MM
  • Diametrul conexiunii 1/2",1"
  • Filet Extern-Extern
  • Index de presiune PN16
Descriere

Țevile și fitingurile de alamă sunt o categorie de instrumentar tehnic cu o durată îndelungată a vieții și cu multe beneficii pentru utilizatori. Sunt rezistente în timp, au o termoconductibilitate rapidă și sunt foarte accesibile ca preț. Din acest motiv, pot fi utilizate în orice sistem de încălzire sau de apeduct pe un termen de până la 30 de ani, în condiții corecte de exploatare.

La Eurosanteh găsești cele mai bune țevi și fitinguri de alamă la prețuri avantajoase și în condiții de garanție direct de la producător.  Acum ai posibilitatea să-ți înnoiești sistemul de încălzire sau de apeduct grație unor țevi care vor funcționa un timp îndelungat și vor fi eficiente. 

Rigori de achiziție a unor țevi și fitinguri de alamă:

1. Destinația utilizării – discută cu un consultant Eurosanteh despre nevoia pe care unor țevi și fitinguri de alamă. Află, în aceeași ordine de idei, care este principiul de folosire și de mentenanță a acestora.

2. Felul ales - la Eurosanteh mergem pe calitatea produselor tehnice, iată de ce poți selecta cele mai diferite modele de țevi, la prețuri avantajoase și cu garanție de la producător.

3. Puterea – țevile din alamă au o putere înaltă și respectiv pot rezista timp îndelungat, în fața diferitor factori externi sau interni. Trebuie doar să selectezi conform scopului tipul necesar. Utilizează în acest scop expertiza specialiștilor Eurosanteh care sunt gata să-ți ofere consiliere de rigoare pentru folosirea eficace a țevilor și fitingurilor de alamă.


- 33%
33lei
50lei
- 33%
33lei
50lei
- 33%
33lei
50lei
- 33%
35lei
53lei
- 33%
35lei
53lei
- 33%
35lei
53lei
- 33%
35lei
53lei
- 33%
35lei
53lei