34lei
22 lei
Reducere 32% Economie 11 lei
22 lei / lună
Timp 12 luni
În rate

Niplu alama cu filet 3/4 MM

Selectați perioada de împrumut
6 10 12
Termen : Luni
Suma --- lei în lună
Niplu alama cu filet 3/4 MM
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Сonexiune rapidă : eurosanteh
Specificații principale
  • Model 3/4 MM
  • Diametrul conexiunii 3/4"
  • Filet Extern
  • Index de presiune PN16
Descriere

Țevile și fitingurile de alamă sunt un produs devenit deja istorie, grație rezistenței înalte și a posibilităților ample de termoconductibilitate. În plus, acestea au și o rezistență la tot felul de bacterii care se pot dezvolta în mediul lichid. Acest gen de țevi posedă durabilitate, rezistență la uzură și durată lungă de viață. Totodată, nu necesită elemente de fixare întărite, deoarece au o greutate ușoară și sunt facil de instalat.

La Eurosanteh găsești cele mai bune țevi și fitinguri de alamă la prețuri avantajoase și în condiții de garanție direct de la producător.  Acum ai posibilitatea să-ți înnoiești sistemul de încălzire sau de apeduct grație unor țevi care vor funcționa un timp îndelungat și vor fi eficiente. 

Condiții de procurare a țevilor și fitingurilor de alamă:

1.        Posibilitățile funcționale – acest fel de țevi au scopul de a garanta circulația eficace a lichidelor, prin urmare trebuie să fie sigure și rezistente în timp, fără a fi atinse de coroziune sau alți factori agresivi. Apelează la un consultant Eurosanteh pentru informații complete cu privire la toate rigorile tehnice.

2.        Scopul  utilizării - țevile și fitingurile de alamă sunt utilizate pentru sistemul de apeduct sau de încălzire. Astfel, ar fi corect să apelezi un specialist Eurosanteh care te-ar ajuta să alegi itemul potrivit, în conformitate cu modul de exploatare preconizat.

3.        Modelul selectat – firma Eurosanteh pune accent pe calitatea și garanția echipamentului tehnic, fapt pentru care poți selecta cele mai diverse modele de țevi, la costuri potrivite și cu garanția producătorului.

- 33%
18lei
28lei
- 33%
16lei
24lei
- 33%
22lei
34lei
- 33%
25lei
38lei
- 33%
22lei
34lei
- 33%
27lei
41lei
- 33%
28lei
43lei
- 33%
18lei
28lei
- 33%
24lei
36lei