101 lei
101 lei / lună
Timp 12 luni
În rate

Teu PEX D20-20-20

Selectați perioada de împrumut
6 10 12
Termen : Luni
Suma --- lei în lună
Teu PEX D20-20-20
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Сonexiune rapidă : eurosanteh
Specificații principale
  • Producator TTM
  • Model D20-20-20
  • Diametrul conexiunii D20
  • Presiunea maxima PN20
Descriere

Țevile și fitingurile - pex-al-pex multistrat sunt o alternativă îndrăgită de specialiști față de țevile tradiționale? Deoarece pex-ul sau polietilena reticulată (un polimer de înaltă calitate) este un material robust, rezistent la șocuri termice, la schimbări de temperatură bruște sau la presiuni înalte. În plus, specialiștii spun că această categorie de țevi este o oportunitate comodă de înlocuire a cuprului și au o durată de viață de până la 30-50 de ani. La Eurosanteh găsești țevi și fitinguri - pex-al-pex multistrat la preț potrivit și cu garanția calității direct de la producător. În acest fel, poți exploata eficient echipamentul ales, iar specialiștii Eurosanteh îți vor oferi toate recomandările și detaliile tehnice pertinente în acest. Noi facem tot pentru comoditatea ta și a familiei tale.

 Condiții de achiziționare a țevilor și fitingurilor - pex-al-pex multistrat:

1.       Capacitatea funcțională – acest tip de țevi îndeplinește misiunea de a garanta circulația eficientă a lichidelor, iată de ce sunt puternice și rezistente în timp, fără a fi afectate de coroziune sau alți factori interni sau externi agresivi. Verifică toate rigorile tehnice alături de un consultant Eurosanteh.

2.       Scopul  folosirii - țevile și fitingurile - pex-al-pex multistrat sunt folosite amplu în cele mai diverse sfere, atât pentru sistemul de apeduct sau de încălzire. Prin urmare, este corect să consulți un specialist Eurosanteh care te-ar ajuta să selectezi itemul potrivit.

3.        Modelul ales – compania Eurosanteh crede în calitatea și garanția itemilor tehnici, fapt pentru care poți alege cele mai diferite modele de țevi, la prețuri potrivite și cu garanție direct de la producător.


92lei
92lei
92lei
92lei