57 lei / lună
Timp 12 luni
În rate

Teu cu filet PEX D16-1/2-16 F

Selectați perioada de împrumut
6 10 12
Termen : Luni
Suma --- lei în lună
Teu cu filet PEX D16-1/2-16 F
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Сonexiune rapidă : eurosanteh
Specificații principale
  • Producator TTM
  • Model D16-1/2-16 F
  • Diametrul conexiunii D16
  • Filet Intern
  • Presiunea maxima PN20
Descriere

Vrei să înnoiești sistemul de încălzire sau cel de apeduct? Renunți definitiv la țevile vechi și ai nevoie de un produs rezistent și adaptabil la diferite circuite? Atunci e cazul să optezi pentru țevile și fitingurile - pex-al-pex multistrat. Pex-ul sau polietilena reticulată (un polimer de înaltă calitate) conferă rezistență și face ca țevile să servească o perioadă îndelungată de timp, în gospodăria ta, în sistemul de alimentare cu apă sau cel de încălzire. Compania Eurosanteh îți pune la dispoziție țevi și fitinguri - pex-al-pex multistrat, un produs rezistent și extrem de comod în utilizare, atât pentru sistemul de încălzire, cât și pentru apeduct. Prețurile noastre sunt cele mai bune de pe piață, iar calitatea produselor este asigurată de producătorii cu renume mondial. 

Condiții de achiziționare a țevilor și fitingurilor - pex-al-pex multistrat:

1.       Capacitatea funcțională – acest tip de țevi îndeplinește misiunea de a garanta circulația eficientă a lichidelor, iată de ce sunt puternice și rezistente în timp, fără a fi afectate de coroziune sau alți factori interni sau externi agresivi. Verifică toate rigorile tehnice alături de un consultant Eurosanteh.

2.        Scopul  folosirii - țevile și fitingurile - pex-al-pex multistrat sunt folosite amplu în cele mai diverse sfere, atât pentru sistemul de apeduct sau de încălzire. Prin urmare, este corect să consulți un specialist Eurosanteh care te-ar ajuta să selectezi itemul potrivit.

3.        Modelul ales – compania Eurosanteh crede în calitatea și garanția itemilor tehnici, fapt pentru care poți alege cele mai diferite modele de țevi, la prețuri potrivite și cu garanție direct de la producător.


58lei
59lei
57lei
58lei
59lei