144lei
95 lei
Reducere 32% Economie 47 lei
95 lei / lună
Timp 12 luni
În rate

Robinet cu sfera PPR PN25 D20

Selectați perioada de împrumut
6 10 12
Termen : Luni
Suma --- lei în lună
Robinet cu sfera PPR PN25 D20
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Сonexiune rapidă : eurosanteh
Specificații principale
  • Модель D20xD20
  • Diametrul conexiunii D20
  • Presiunea maxima PN25
  • Culoare Alb
Descriere

Fiecare sistem de încălzire sau apeduct are nevoie de conexiuni sigure și de elemente de legătură. O astfel de categorie este cea a țevilor și fitingurilor din polipropilenă. Această categorie de țevi este pe larg utilizată, deoarece sunt eficiente și au un randament înalt de funcționare. Avantajul prioritar al acestei categorii este că rezistă cu brio la testul coroziunii chimice, fapt pentru care pot fi utilizate în cele mai diferite scopuri, de la sisteme clasice de încălzire și până la sisteme de evaluare a apelor menajere.Doar la Eurosanteh găsești țevi și fitinguri din polipropilenă pentru diverse destinații tehnice și modalități de exploatare, la cele mai avantajoase prețuri, direct de la producător. Acum îți poți înnoi sistemul de apeduct, de încălzire sau de canalizare cu costuri mici și în condiții comode.

Condiții de alegere a țevilor și fitingurilor din polipropilenă:

  • Destinația folosirii - țevile și fitingurile din polipropilenă sunt utilizate pe larg în cele mai diverse scopuri, atât pentru sistemul de alimentare cu apă, de încălzire sau de canalizare. Iată de ce, trebuie să consulți un specialist Eurosanteh care te-ar ajuta să alegi itemul potrivit.
  • Randamentul – una dintre surprizele neplăcute este întotdeauna defectarea țevilor din cauza presiunii, de aceea îți recomandăm să discuți cu un consultant Eurosanteh care ți-ar oferi detaliile pertinente cu privire la capacitatea funcțională a țevilor.
  • Modelul ales – la Eurosanteh punem un accent amplu pe calitatea itemilor tehnici, fapt pentru care poți alege cele mai diferite modele de țevi, la prețuri avantajoase și cu garanție direct de la producător.
- 33%
91lei
138lei
- 33%
88lei
132lei
- 33%
95lei
143lei
- 33%
95lei
143lei
- 33%
95lei
143lei
- 33%
90lei
135lei
87lei