143lei
95 lei
Reducere 32% Economie 47 lei
95 lei / lună
Timp 12 luni
În rate

Olandez cu piulita PPR PN25 D20x1/2" FI

Selectați perioada de împrumut
6 10 12
Termen : Luni
Suma --- lei în lună
Olandez cu piulita PPR PN25 D20x1/2" FI
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Сonexiune rapidă : eurosanteh
Specificații principale
  • Модель D20x1/2" FI
  • Diametrul conexiunii D20
  • Filet Intern
  • Presiunea maxima PN25
  • Culoare Alb
Descriere

Este lucru știu că polipropilena este un material de înaltă calitate, eficiență și randament, dar și care rezistă îndelungat unei folosiri active. Nu este de mirare că se folosește pe larg pentru crearea țevilor și fitingurilor, aceste elemente fiind indispensabile pentru funcționarea întregului sistem de încălzire. Rezistența lor îndelungată, flexibilitatea și exploatarea ușoară sunt doar câteva dintre elementele forte ale acestora.

Doar la Eurosanteh găsești țevi și fitinguri din polipropilenă pentru diverse destinații tehnice și modalități de exploatare, la cele mai avantajoase prețuri, direct de la producător. Acum îți poți înnoi sistemul de apeduct, de încălzire sau de canalizare cu costuri mici și în condiții comode.

Condiții de alegere a țevilor și fitingurilor din polipropilenă:

  • Destinația folosirii - țevile și fitingurile din polipropilenă sunt utilizate pe larg în cele mai diverse scopuri, atât pentru sistemul de alimentare cu apă, de încălzire sau de canalizare. Iată de ce, trebuie să consulți un specialist Eurosanteh care te-ar ajuta să alegi itemul potrivit.
  • Randamentul – una dintre surprizele neplăcute este întotdeauna defectarea țevilor din cauza presiunii, de aceea îți recomandăm să discuți cu un consultant Eurosanteh care ți-ar oferi detaliile pertinente cu privire la capacitatea funcțională a țevilor.
  • Modelul ales – la Eurosanteh punem un accent amplu pe calitatea itemilor tehnici, fapt pentru care poți alege cele mai diferite modele de țevi, la prețuri avantajoase și cu garanție direct de la producător.
- 33%
88lei
132lei
- 33%
91lei
138lei
87lei
- 33%
95lei
143lei
- 33%
95lei
144lei
- 33%
95lei
143lei
- 33%
90lei
135lei