67lei
44 lei
Reducere 32% Economie 22 lei
44 lei / lună
Timp 12 luni
În rate

Racord PPR PN25 D25x3/4" FE

Selectați perioada de împrumut
6 10 12
Termen : Luni
Suma --- lei în lună
Racord PPR PN25 D25x3/4" FE
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Сonexiune rapidă : eurosanteh
Specificații principale
  • Модель D25x3/4" FE
  • Diametrul conexiunii D25
  • Filet Extern
  • Presiunea maxima PN25
  • Culoare Alb
Descriere

Dacă ai decis să-ți înnoiești sistemul de apeduct, de încălzire sau de canalizare, atunci trece pe listă și înnoirea țevilor pe unele polipropilenă. În acest fel, vei scăpa de grija conductelor care se defectează rapid și îți dau bătăi de cap. această categorie de țevi și fitinguri din polipropilenă este rezistentă la tot felul de factori interni sau externi și se instalează foarte ușor în orice sistem, permițând crearea punctelor de conexiune fără cheltuieli în plus.

Eurosanteh te scapă de grija țevilor care se defectează rapid și îți propune o gamă amplă de țevi și fitinguri din polipropilenă, pe care le poți folosi cu încredere în sistemul de apeduct, de canalizare sau încălzire. Toate echipamentele au un preț avantajos și condiții comode de instalare și exploatare. 

Rigori de procurare a țevilor și fitingurilor din polipropilenă:

  • Capacitatea lucrativă – țevile au menirea de a garanta circulația lichidelor, iată de ce trebuie să fie destul de puternice pentru a face față acestui scop. Controlează toate caracteristicile tehnice alături de un consultant Eurosanteh.
  • Destinația utilizării - țevile și fitingurile din polipropilenă sunt utilizate pe larg în cele mai diverse scopuri, atât pentru sistemul de alimentare cu apă, de încălzire sau de canalizare. Iată de ce, trebuie să consulți un specialist Eurosanteh care te-ar ajuta să alegi itemul potrivit.
  • Modelul selectat – la Eurosanteh credem în calitatea și siguranța itemilor tehnici, fapt pentru care poți selecta cele mai diverse modele de țevi, la prețuri convenabile și cu garanție direct de la producător.
- 33%
47lei
71lei
- 33%
48lei
72lei
- 33%
47lei
71lei
- 33%
43lei
65lei
- 33%
47lei
71lei
45lei