16 lei / lună
Timp 12 luni
În rate

Dop PPR PN25 D40

Selectați perioada de împrumut
6 10 12
Termen : Luni
Suma --- lei în lună
Dop PPR PN25 D40
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Сonexiune rapidă : eurosanteh
Specificații principale
  • Модель D40
  • Diametrul conexiunii D40
  • Presiunea maxima PN25
  • Culoare Alb
Descriere

Țevile și fitingurile din polipropilenă sunt elementele indispensabile ale sistemului de încălzire sau apeduct, iar siguranța acestora garantează exploatarea corectă și eficientă. Prin urmare, specialiștii recomandă folosirea cu încredere a acestora pentru necesitățile diurne: alimentarea cu apă, canalizare sau alimentarea cu agent termic. Acestea sunt rezistente la coroziune, la presiune și sunt extrem de flexibile în instalare și exploatare.Eurosanteh te scapă de grija țevilor care se defectează rapid și îți propune o gamă amplă de țevi și fitinguri din polipropilenă, pe care le poți folosi cu încredere în sistemul de apeduct, de canalizare sau încălzire. Toate echipamentele au un preț avantajos și condiții comode de instalare și exploatare.

Condiții de alegere a țevilor și fitingurilor din polipropilenă:

  • Destinația folosirii - țevile și fitingurile din polipropilenă sunt utilizate pe larg în cele mai diverse scopuri, atât pentru sistemul de alimentare cu apă, de încălzire sau de canalizare. Iată de ce, trebuie să consulți un specialist Eurosanteh care te-ar ajuta să alegi itemul potrivit.
  • Randamentul – una dintre surprizele neplăcute este întotdeauna defectarea țevilor din cauza presiunii, de aceea îți recomandăm să discuți cu un consultant Eurosanteh care ți-ar oferi detaliile pertinente cu privire la capacitatea funcțională a țevilor.
  • Modelul ales – la Eurosanteh punem un accent amplu pe calitatea itemilor tehnici, fapt pentru care poți alege cele mai diferite modele de țevi, la prețuri avantajoase și cu garanție direct de la producător.
16lei
19lei
16lei
11lei
11lei
20lei
20lei
19lei
20lei