9lei
5 lei
Reducere 22% Economie 2 lei
5 lei / lună
Timp 12 luni
În rate

Dop PPR PN25 D32

Selectați perioada de împrumut
6 10 12
Termen : Luni
Suma --- lei în lună
Dop PPR PN25 D32
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Сonexiune rapidă : eurosanteh
Specificații principale
  • Модель D32
  • Diametrul conexiunii D32
  • Presiunea maxima PN25
  • Culoare Alb
Descriere

Dacă ai decis să-ți înnoiești sistemul de apeduct, de încălzire sau de canalizare, atunci trece pe listă și înnoirea țevilor pe unele polipropilenă. În acest fel, vei scăpa de grija conductelor care se defectează rapid și îți dau bătăi de cap. această categorie de țevi și fitinguri din polipropilenă este rezistentă la tot felul de factori interni sau externi și se instalează foarte ușor în orice sistem, permițând crearea punctelor de conexiune fără cheltuieli în plus.

Doar la Eurosanteh găsești țevi și fitinguri din polipropilenă pentru diverse destinații tehnice și modalități de exploatare, la cele mai avantajoase prețuri, direct de la producător. Acum îți poți înnoi sistemul de apeduct, de încălzire sau de canalizare cu costuri mici și în condiții comode.

Rigori de procurare a țevilor și fitingurilor din polipropilenă:

  • Capacitatea lucrativă – țevile au menirea de a garanta circulația lichidelor, iată de ce trebuie să fie destul de puternice pentru a face față acestui scop. Controlează toate caracteristicile tehnice alături de un consultant Eurosanteh.
  • Destinația utilizării - țevile și fitingurile din polipropilenă sunt utilizate pe larg în cele mai diverse scopuri, atât pentru sistemul de alimentare cu apă, de încălzire sau de canalizare. Iată de ce, trebuie să consulți un specialist Eurosanteh care te-ar ajuta să alegi itemul potrivit.
  • Modelul selectat – la Eurosanteh credem în calitatea și siguranța itemilor tehnici, fapt pentru care poți selecta cele mai diverse modele de țevi, la prețuri convenabile și cu garanție direct de la producător.
- 33%
4lei
7lei
- 33%
5lei
8lei
- 33%
6lei
9lei
- 33%
7lei
11lei
- 33%
4lei
7lei
- 33%
6lei
9lei
- 33%
4lei
6lei
- 33%
4lei
6lei