18lei
12 lei
Reducere 33% Economie 6 lei
12 lei / lună
Timp 12 luni
În rate

Teu redus PPR PN25 D32-20-32

Selectați perioada de împrumut
6 10 12
Termen : Luni
Suma --- lei în lună
Teu redus PPR PN25 D32-20-32
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Сonexiune rapidă : eurosanteh
Specificații principale
  • Модель D32xD20xD32
  • Diametrul conexiunii D32
  • Presiunea maxima PN25
  • Culoare Alb
Descriere

Este lucru știu că polipropilena este un material de înaltă calitate, eficiență și randament, dar și care rezistă îndelungat unei folosiri active. Nu este de mirare că se folosește pe larg pentru crearea țevilor și fitingurilor, aceste elemente fiind indispensabile pentru funcționarea întregului sistem de încălzire. Rezistența lor îndelungată, flexibilitatea și exploatarea ușoară sunt doar câteva dintre elementele forte ale acestora.

Doar la Eurosanteh găsești țevi și fitinguri din polipropilenă pentru diverse destinații tehnice și modalități de exploatare, la cele mai avantajoase prețuri, direct de la producător. Acum îți poți înnoi sistemul de apeduct, de încălzire sau de canalizare cu costuri mici și în condiții comode.

Rigori de procurare a țevilor și fitingurilor din polipropilenă:

  • Capacitatea lucrativă – țevile au menirea de a garanta circulația lichidelor, iată de ce trebuie să fie destul de puternice pentru a face față acestui scop. Controlează toate caracteristicile tehnice alături de un consultant Eurosanteh.
  • Destinația utilizării - țevile și fitingurile din polipropilenă sunt utilizate pe larg în cele mai diverse scopuri, atât pentru sistemul de alimentare cu apă, de încălzire sau de canalizare. Iată de ce, trebuie să consulți un specialist Eurosanteh care te-ar ajuta să alegi itemul potrivit.
  • Modelul selectat – la Eurosanteh credem în calitatea și siguranța itemilor tehnici, fapt pentru care poți selecta cele mai diverse modele de țevi, la prețuri convenabile și cu garanție direct de la producător.
- 33%
13lei
20lei
- 33%
12lei
19lei
- 33%
10lei
15lei
- 33%
15lei
23lei
- 33%
10lei
15lei
- 33%
9lei
14lei
- 33%
12lei
19lei