3lei
2 lei
Reducere 29% Economie 1 lei
2 lei / lună
Timp 12 luni
În rate

Colier PPR D25

Selectați perioada de împrumut
6 10 12
Termen : Luni
Suma --- lei în lună
Colier PPR D25
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Сonexiune rapidă : eurosanteh
Specificații principale
  • Модель D25
  • Diametrul conexiunii D25
  • Culoare Alb
Descriere

Fiecare sistem de încălzire sau apeduct are nevoie de conexiuni sigure și de elemente de legătură. O astfel de categorie este cea a țevilor și fitingurilor din polipropilenă. Această categorie de țevi este pe larg utilizată, deoarece sunt eficiente și au un randament înalt de funcționare. Avantajul prioritar al acestei categorii este că rezistă cu brio la testul coroziunii chimice, fapt pentru care pot fi utilizate în cele mai diferite scopuri, de la sisteme clasice de încălzire și până la sisteme de evaluare a apelor menajere.Acum nu mai e cazul îți faci griji despre destinul țevilor tale. La Eurosanteh poți procura țevi și fitinguri din polipropilenă, material comod în utilizare, rezistent la factori externi sau interni, maleabil și ușor de instalat. Specialiștii noștri te vor ajuta să alegi conform destinației utilajul necesar și îți vor oferi consultație prealabilă, astfel încât să te bucuri de calitatea produsului ales.

Rigori de procurare a țevilor și fitingurilor din polipropilenă:

  • Capacitatea lucrativă – țevile au menirea de a garanta circulația lichidelor, iată de ce trebuie să fie destul de puternice pentru a face față acestui scop. Controlează toate caracteristicile tehnice alături de un consultant Eurosanteh.
  • Destinația utilizării - țevile și fitingurile din polipropilenă sunt utilizate pe larg în cele mai diverse scopuri, atât pentru sistemul de alimentare cu apă, de încălzire sau de canalizare. Iată de ce, trebuie să consulți un specialist Eurosanteh care te-ar ajuta să alegi itemul potrivit.
  • Modelul selectat – la Eurosanteh credem în calitatea și siguranța itemilor tehnici, fapt pentru care poți selecta cele mai diverse modele de țevi, la prețuri convenabile și cu garanție direct de la producător.
- 33%
2lei
4lei
- 33%
2lei
4lei
- 33%
2lei
4lei
- 33%
1lei
3lei
- 33%
1lei
2lei
- 33%
2lei
4lei