15lei
10 lei
Reducere 33% Economie 5 lei
10 lei / lună
Timp 12 luni
În rate

Mufa PPR PN25 D40

Selectați perioada de împrumut
6 10 12
Termen : Luni
Suma --- lei în lună
Mufa PPR PN25 D40
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Сonexiune rapidă : eurosanteh
Specificații principale
  • Модель D40xD40
  • Diametrul conexiunii D40
  • Presiunea maxima PN25
  • Culoare Alb
Descriere

Fiecare sistem de încălzire sau apeduct are nevoie de conexiuni sigure și de elemente de legătură. O astfel de categorie este cea a țevilor și fitingurilor din polipropilenă. Această categorie de țevi este pe larg utilizată, deoarece sunt eficiente și au un randament înalt de funcționare. Avantajul prioritar al acestei categorii este că rezistă cu brio la testul coroziunii chimice, fapt pentru care pot fi utilizate în cele mai diferite scopuri, de la sisteme clasice de încălzire și până la sisteme de evaluare a apelor menajere.Grija țevilor care se defectează, a fitingurilor care trebuie înlocuite frecvent este deja în trecut. Acum, la Eurosanteh, găsești țevi și fitinguri din polipropilenă, material ultrarezistent, ușor de instalat și de întreținut. Alege modelul potrivit, apelând la specialiștii Eurosanteh și bucură-te de un sistem eficient de încălzire, apeduct sau canalizare, la cele mai avantajoase prețuri.

Criterii de selectare a țevilor și fitingurilor din polipropilenă

  • Scopul utilizării – este relevant să știi concret care va fi destinația de utilizare a țevilor și fitingurilor din polipropilenă, iată de ce este oportun să discuți cu un specialist Eurosanteh care ți-ar oferi mai multe detalii pertinente cu privire la utilizarea, montarea și mentenanța țevilor utilizate.
  • Capacitatea funcțională – țevile au scopul de a asigura circulația lichidelor, prin urmare trebuie să fie destul de rezistente pentru a face față acestui scop. Verifică toate caracteristicile tehnice împreună cu un consultant Eurosanteh.
  • Tipul țevilor și fitingurilor din polipropilenă – în dependență de scopul utilizării, alege și tipul acestora, astfel încât să fii sigur de alegerea corectă și de exploatarea eficace a acestora.
- 33%
7lei
11lei
- 33%
12lei
18lei
- 33%
12lei
19lei
- 33%
12lei
19lei
- 33%
10lei
15lei
- 33%
9lei
14lei
- 33%
8lei
12lei