9lei
6 lei
Reducere 33% Economie 3 lei
6 lei / lună
Timp 12 luni
În rate

Mufa PPR PN25 D32

Selectați perioada de împrumut
6 10 12
Termen : Luni
Suma --- lei în lună
Mufa PPR PN25 D32
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Сonexiune rapidă : eurosanteh
Specificații principale
  • Модель D32xD32
  • Diametrul conexiunii D32
  • Presiunea maxima PN25
  • Culoare Alb
Descriere

Te-ai săturat de țevile vechi, incomode, care la scurt timp după instalare se defectează de la coroziune? Este momentul să apelezi la montarea țevilor și fitingurilor din polipropilenă. Acestea au o durată amplă de funcționare, sunt rezistente la factori precum presiunea, coroziunea chimică sau acțiunea lichidelor și sunt foarte ușor de întreținut și de isntalat.

Eurosanteh te scapă de grija țevilor care se defectează rapid și îți propune o gamă amplă de țevi și fitinguri din polipropilenă, pe care le poți folosi cu încredere în sistemul de apeduct, de canalizare sau încălzire. Toate echipamentele au un preț avantajos și condiții comode de instalare și exploatare. 

Condiții de alegere a țevilor și fitingurilor din polipropilenă:

  • Destinația folosirii - țevile și fitingurile din polipropilenă sunt utilizate pe larg în cele mai diverse scopuri, atât pentru sistemul de alimentare cu apă, de încălzire sau de canalizare. Iată de ce, trebuie să consulți un specialist Eurosanteh care te-ar ajuta să alegi itemul potrivit.
  • Randamentul – una dintre surprizele neplăcute este întotdeauna defectarea țevilor din cauza presiunii, de aceea îți recomandăm să discuți cu un consultant Eurosanteh care ți-ar oferi detaliile pertinente cu privire la capacitatea funcțională a țevilor.
  • Modelul ales – la Eurosanteh punem un accent amplu pe calitatea itemilor tehnici, fapt pentru care poți alege cele mai diferite modele de țevi, la prețuri avantajoase și cu garanție direct de la producător.
- 33%
4lei
6lei
- 33%
5lei
9lei
- 33%
7lei
11lei
- 33%
4lei
7lei
- 33%
5lei
8lei
- 33%
6lei
9lei
- 33%
4lei
7lei