4lei
2 lei
Reducere 25% Economie 1 lei
2 lei / lună
Timp 12 luni
În rate

Cot PPR 90° PN25 D20

Selectați perioada de împrumut
6 10 12
Termen : Luni
Suma --- lei în lună
Cot PPR 90° PN25 D20
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Сonexiune rapidă : eurosanteh
Specificații principale
  • Модель D20xD20
  • Diametrul conexiunii D20
  • Presiunea maxima PN25
  • Culoare Alb
Descriere

Te-ai săturat de țevile vechi, incomode, care la scurt timp după instalare se defectează de la coroziune? Este momentul să apelezi la montarea țevilor și fitingurilor din polipropilenă. Acestea au o durată amplă de funcționare, sunt rezistente la factori precum presiunea, coroziunea chimică sau acțiunea lichidelor și sunt foarte ușor de întreținut și de isntalat.

Acum nu mai e cazul îți faci griji despre destinul țevilor tale. La Eurosanteh poți procura țevi și fitinguri din polipropilenă, material comod în utilizare, rezistent la factori externi sau interni, maleabil și ușor de instalat. Specialiștii noștri te vor ajuta să alegi conform destinației utilajul necesar și îți vor oferi consultație prealabilă, astfel încât să te bucuri de calitatea produsului ales.

Condiții de alegere a țevilor și fitingurilor din polipropilenă:

  • Destinația folosirii - țevile și fitingurile din polipropilenă sunt utilizate pe larg în cele mai diverse scopuri, atât pentru sistemul de alimentare cu apă, de încălzire sau de canalizare. Iată de ce, trebuie să consulți un specialist Eurosanteh care te-ar ajuta să alegi itemul potrivit.
  • Randamentul – una dintre surprizele neplăcute este întotdeauna defectarea țevilor din cauza presiunii, de aceea îți recomandăm să discuți cu un consultant Eurosanteh care ți-ar oferi detaliile pertinente cu privire la capacitatea funcțională a țevilor.
  • Modelul ales – la Eurosanteh punem un accent amplu pe calitatea itemilor tehnici, fapt pentru care poți alege cele mai diferite modele de țevi, la prețuri avantajoase și cu garanție direct de la producător.
- 33%
2lei
4lei
- 33%
1lei
3lei
- 33%
2lei
4lei
- 33%
3lei
5lei
- 33%
2lei
3lei
- 33%
2lei
4lei