15lei
10 lei
Reducere 32% Economie 5 lei
10 lei / lună
Timp 12 luni
În rate

Cot PPR 45° PN25 D32

Selectați perioada de împrumut
6 10 12
Termen : Luni
Suma --- lei în lună
Cot PPR 45° PN25 D32
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Сonexiune rapidă : eurosanteh
Specificații principale
  • Модель D32xD32
  • Diametrul conexiunii D32
  • Presiunea maxima PN25
  • Culoare Alb
Descriere

Te-ai săturat de țevile vechi, incomode, care la scurt timp după instalare se defectează de la coroziune? Este momentul să apelezi la montarea țevilor și fitingurilor din polipropilenă. Acestea au o durată amplă de funcționare, sunt rezistente la factori precum presiunea, coroziunea chimică sau acțiunea lichidelor și sunt foarte ușor de întreținut și de isntalat.

Compania Eurosanteh pune la dispoziția clienților săi cele mai calitative țevi și fitinguri din polipropilenă la prețuri avantajoase, cu documentele de calitate și garanția funcționării direct de la producători. În plus, poți beneficia de servicii de montare, prestate de specialiștii noștri, în baza unui act încheiat după achiziționarea mărfii. Facem tot pentru comoditatea ta.

Criterii de selectare a țevilor și fitingurilor din polipropilenă

  • Scopul utilizării – este relevant să știi concret care va fi destinația de utilizare a țevilor și fitingurilor din polipropilenă, iată de ce este oportun să discuți cu un specialist Eurosanteh care ți-ar oferi mai multe detalii pertinente cu privire la utilizarea, montarea și mentenanța țevilor utilizate.
  • Capacitatea funcțională – țevile au scopul de a asigura circulația lichidelor, prin urmare trebuie să fie destul de rezistente pentru a face față acestui scop. Verifică toate caracteristicile tehnice împreună cu un consultant Eurosanteh.
  • Tipul țevilor și fitingurilor din polipropilenă – în dependență de scopul utilizării, alege și tipul acestora, astfel încât să fii sigur de alegerea corectă și de exploatarea eficace a acestora.
- 33%
10lei
15lei
- 33%
9lei
14lei
- 33%
8lei
12lei
- 33%
7lei
11lei
- 33%
12lei
18lei
- 33%
12lei
19lei
- 33%
12lei
19lei