5,559lei
5002 lei
Reducere 9% Economie 555 lei
5002 lei / lună
Timp 12 luni
În rate

Sistem cu osmoza inversa Ecosoft P'ure (cu aquacalcium)

Selectați perioada de împrumut
6 10 12
Termen : Luni
Suma --- lei în lună
Sistem cu osmoza inversa Ecosoft P'ure (cu aquacalcium)
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Сonexiune rapidă : eurosanteh
Specificații principale
 • Producator Ecosoft
 • Sistem de osmoză inversă Da
 • Model P'URE
Сaracteristicile tehnice
 • Productivitate, l/min 11.7
 • Presiunea la intrare (bar) 3-6
 • Conexiune (inch) 1/2''
 • Dimensiuni filtru (mm) 310х440х195
 • Temperatura apei (°C) +4...+30
 • Greutatea (kg) 6
 • Dimensiunile rezervorului (mm) 350х260х260
 • Set complet 1. Carcasa filtrului 2. Rezervor de acumulare - volum net de 7 litri, volum total de 12 litri 3. Robinet elegant pentru apă purificată 4. Set de cartușe de pre-curățare - 3 cartușe 5. Set de cartușe fine de curățare (membrană + filtru de carbon) 6. AquaCalcium mineral 7. Set de tuburi și fitinguri 8. Cheile pentru înlocuirea cartușelor și a membranelor 9. Manual de instrucțiuni
Descriere

Apa curată poate fi obținută doar prin filtrare suplimentară. Există 2 categorii de filtre de apă instalate permanent: de flux și cu osmoză inversă. Fiecare tip are avantajele sale. Filtrele de apă de flux sunt mai ieftine, folosesc până la 4 cartușe de filtrare, nu demineralizează apa, fluxul vine prin robinet separat. Filtrele de apă cu osmoză inversă purifică apa și de minerale, au 5-7 cartușe de filtrare a apei, aceasta poate fi folosită în electrocasnice fără grijă (ceainice electrice, mașini de spălat).

Tot mai mulți oameni decid să instaleze filtre de apă suplimentare pentru a fi siguri că apa folosită zilnic corespunde standardelor de calitate internaționale. În lipsa unui sistem de curățare eficient, apa din sistemul comun de aprovizionare depinde de o serie de factori ce nu pot fi influențați de consumatorul final, cum ar fi sursa inițială, calitatea țevilor, a sistemului de epurare din localitate etc. Tendința de a folosi filtre de apă este una salutabilă, deoarece apa curată are un rol crucial pentru sănătate, dar și pentru funcționarea eficientă și îndelungată a electrocasnicelor ce vin în contact cu aceasta.

Filtrele de apă amplasate sub chiuvetă au o serie de avantaje. Ele nu necesită schimbarea frecventă a cartușelor, asigură un flux stabil, decent al apei, au o eficiență înaltă și nu necesită manevrarea manuală. Pentru a decide ce filtru de apă se potrivește într-o anumită casă, poate fi nevoie de părerea unui specialist. Echipa Eurosanteh este mereu pregătită să ofere toate informațiile necesare despre gama de produse din stoc, iar serviciile de montare sunt un avantaj considerabil.


- 10%
2377lei
2642lei
- 10%
4522lei
5025lei
- 10%
7128lei
7920lei
- 10%
1029lei
1143lei