Piatra decorativa

Pietris natural decorativ din marmura si granit alb si multicolor pentru amenajarea unei gradini cu plante si copaci sau unui teren gol adiacent casei sau spatiului comercial.

Suna-ti acum la 068272991, scrie in chat sau veniti direct la magazinul nostru pe adresa or.Chișinău, strada Burebista 110 pentru o consultatie de la specialisti.

 

Piatra decorativă este un material artificial care se bazează pe piatra naturală. Este folosită pentru a decora fațadele clădirilor, interiorul camerelor, precum și pentru a crea design peisagistic.

Piatra decorativă are mai multe avantaje față de piatra naturală. Este mai ușoară, mai ieftină și are o gamă largă de culori și texturi. De asemenea, piatra decorativă nu are problemele de uzură și fisurare pe care le are piatra naturală.

Tipuri de piatră decorativă in Moldova

Există mai multe tipuri de piatră decorativă, care diferă în ceea ce privește textura, culoarea și forma. Principalele tipuri sunt:

  • Piatra artificială: realizată prin amestecarea cimentului, nisipului, apei și coloranților. Acest tip are multe texturi diferite, inclusiv cărămidă, piatră și granit.

  • Piatra de gips: este creată prin uscarea unui amestec de gips care conține aditivi pentru a da textură. Are o suprafață mai netedă decât piatra artificială.

  • Piatra poliuretanică: este creată dintr-un amestec de poliuretan care conține aditivi pentru a crea textură și a imita piatra naturală. Acest tip are de obicei o izolare termică și o izolare fonică mai bună decât celelalte tipuri.

  • Piatra ceramică: este creată dintr-o masă ceramică care este arsă la temperaturi ridicate. Este mai netedă decât celelalte tipuri.

Atunci când se selectează o piatră decorativă, trebuie să se ia în considerare proprietățile și adecvarea pietrei. De exemplu, pentru fațadele exterioare este necesar un material care să fie rezistent la UV, la îngheț și la apă. Pentru aplicațiile interioare, trebuie luate în considerare compatibilitatea ecologică a materialului și compatibilitatea acestuia cu designul interior.

Aplicare

Piatra decorativă este utilizată în diverse sfere:

  • Finisarea fațadelor clădirilor: este utilizată pentru a da un aspect estetic clădirilor, precum și pentru protejarea pereților de condițiile meteorologice și de daunele mecanice. În acest scop pot fi utilizate diferite tipuri de piatră decorativă, în funcție de proprietățile necesare.

  • Decorațiuni interioare: poate fi folosită pentru a crea detalii interioare interesante, cum ar fi portaluri de șemineu, coloane, stucaturi și multe altele. Poate fi aplicată în camere de zi, dormitoare, holuri și alte încăperi.

  • Design peisagistic: poate fi folosit pentru a crea elemente originale de design peisagistic, cum ar fi iazuri decorative, cascade, poteci etc.

Instalare 

Instalarea pietrelor decorative este un proces complex care necesită o anumită îndemânare și cunoștințe. Este important să selectați materialul corect, să pregătiți suprafața și să folosiți uneltele și materialele potrivite pentru instalare.

Există multe lucruri de care trebuie să se țină cont atunci când se instalează piatra decorativă, cum ar fi alegerea corectă a adezivului și aplicarea acestuia, calcularea corectă a cantității de material și plasarea acestuia, precum și alegerea uneltelor adecvate pentru tăierea și prelucrarea pietrei.

În concluzie, piatra decorativă este un material versatil care poate fi folosit pentru a adăuga un aspect estetic clădirilor și încăperilor, precum și pentru a crea elemente interesante de design peisagistic. Cu toate acestea, atunci când alegeți și instalați piatra decorativă, este important să luați în considerare proprietățile și adecvarea acesteia și să solicitați consiliere profesională pentru a evita greșelile și neajunsurile în procesul de instalare.

Vezi tot
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Dealer autorizat Haier in Moldova propune spre vanzare aparate de aer conditionat si pompe de caldura la pret corect cu livrare si montaj profesional
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane pe combustibil solid pentru casă LOGITERM Polonia, acum în vânzare direct de la depozit în Chișinău cu garanție de 5 ani, livrare și montare profesională. Eficiență de la 80%, econome și ecologice. Arde orice tip de combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți, rămășițe din lemn, paie și alte deșeuri vegetale.
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompele de căldură reprezintă o nouă tehnologie ecologică și sigură de încălzire a locuinței, podele calde și apă caldă la robinet care lucrează iarna până la -25 grade. Se poate conecta la sistema de încălzire existentă ca opțiune de bază sau alternativă. Se alimentează la 220V și ca sursă de energie folosește aerul de afară. Este alegerea perfectă dacă lipsește conectarea la rețeaua de gaz sau nu este posibil montarea unui cazan pe combustibil solid în locuință.
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
HEIKO in Moldova direct de la importator oficial, garantie 5 ani, comanda acum mai ieftin cu livrare in toata tara
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Acum la toate centralele termice pe gaz sânt prețuri reduse, se oferă livrare și montare la cheie cu sistema de încălzire din apartament sau casa în toată Moldova. Vizitați magazinul nostru din Chișinău sau vezi lista de prețuri la cazane pe gaz pe pagina de internet. În asortiment spre vânzare avem centrale pe gaz din Italia, Germania, Turcia, toate pe garanție de la producător.
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
În condițiile de majorare continuă a prețurilor la gaz și energie electrică și a riscului de a rămâne fără gaz la iarnă, cea mai corectă alegere este montarea unui cazan pe combustibil solid și încălzirea cu lemne, carbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn și vegetale. Economisește acum și ai grijă de cei dragi în sezonul rece, cumpără acum centrala termică pe combustibil solid la preț bun direct de la depozit din Chișinău. Oferim livrare și montaj profesional în toată Moldova.
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
În condițiile crizei energetice din Moldova este foarte adecvat de a procura un aparat de aer condiționat cu un consum minimal de energie electrică, cu clasa de energoeficiență A+++ sau A++ mai ales în sezonul rece sau cînd nu mai ai altă sursă de încălzire. Cumpără din magazin sau comandă online cu livrare în toată Moldova pe garanție și cu montaj profesional si rapid
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Gătește-te acum de sezonul rece, cumpără aparat de aer condiționat cu destinație pentru încalzire iarna la temperaturi până la -30 grade. Oferim livrare și montaj profesional si rapid.
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate gasesti in magazinul EUROSANTEH din Chisinau, Moldova. Lasa vremea caniculara dupa geam alaturi de conditionerele noastre econome, linistite si inteligente. Oferim consultare si montare profesionala la procurarea unui climatizator.
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Cumpara mai ieftin direct de la depozit cu livrare si instalare profesionala in toata Moldova. Fii stapin pe climatul din locuinta ta cu noile tehnologii INVERTER si Wi-Fi de la GREE - cel mai vandut brand din lume
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Radiatoare de oțel, aluminiu, bimetalice si de baie verticale, decorative sau design în asortiment bogat, dimensiuni și culori diverse în magazin sau direct de la depozit din Chișinău
Vezi tot
Vezi cum găsești adresa magazinului EUROSANTEH Chișinău pe hartă
© 2023 Eurosanteh.md - Totul pentru încălzire, climatizare și ventilare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova.
Se accepta plata cu card bancar
068272991 , 022022560
info@eurosanteh.md
Lu - Vi: 8:00-18:00
Sâ: 8:00-14:00
Magazin EUROSANTEH, Str. Burebista 110, primul etaj, Chişinău, Moldova