Achitare si livrare

AVERTIZARE! Înainte de a comanda și a plăti bunuri de pe site-ul nostru, verificați disponibilitatea bunurilor cu consultanții magazinului nostru.


Achitarea și livrarea tehnicii Eurosanteh

Acum achiziționarea produselor din magazinul Eurosanteh este un proces comod, accesibil și ușor. Tot ce trebuie să faci este să alegi ceea de ce ai nevoie. Poate ai nevoie de centrală termică performantă? Sau vrei să înlocuiești sistemul de încălzire vechi pe un cazan de gaznou și adiatoare eficiente?

Pentru că acordăm atenția maximă clienților noștri, am decis ca procesul de achiziționare a unui cazan pe gazsau a unui aparat de aer condiționatsă se finalizeze cu cîteva posibilități de achitare, de aceea clienții Eurosanteh au posibilitatea să achite:

Achitare în numerar – direct în magazinul Eurosanteh după ce au ales aparatajul de care au nevoie (calorifere, cazane de gaz sau aparate de aer condiționat) sau la livrarea produsului la adresa solicitată.
Achitare online – acest tip de achitare presupune că deții un card bancar Visa sau Master, iar acesta este valabil și funcționabil.
Achitare prin transfer – este opțiunea convenabilă persoanelor juridice, care la procurarea utilajului din magazinul Eurosanteh primesc bonul de plată, iar pentru acest lucru este necesară remiterea datelor fiscale din statutul juridic al entității pe adresa de e-mail: stroiprestij@gmail.com.
Achitarea urmează a fi efectuată în termen, fără întârzieri și abateri, astfel încât să primești în scurt timp aparatajul ales.


Livrarea produselor Eurosanteh

Și la acest capitol, specialiștii Eurosanteh au găsit cîteva metode convenabile de a-ți aduce utilajul ales la ușă (calorifere, cazane de gaz, aparate de aer condiționat etc.), astfel încât să te poți bucura de experiența produselor alese fără grijă.

- Livrarea în raza municipiului Chișinău

Livrarea produselor alese, în raza municipiului Chișinău, se efectuează gratuit în cazul în care valoarea minimă a comenzii este de 20000 lei.

Orar de livrare: produsele comandate se livrează între orele 09:00 și 20:00, în zilele de lucru și între orele 10:00 și 18:00, în zilele de odihnă. Dacă comanda este efectuată până la ora 16:00, livrarea se realizează în aceeași zi..

-Livrarea pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea produselor în raza Republicii Moldova se efectuează gratuit în cazul în care valoarea minima a comenzii este de 40000 lei, si greutatea maxima a produsului este 110 kg. Livrarea pe teritoriul Republicii Moldova este efectuată în termen de 72 de ore.

Un moment relevant este să completezi corect datele cu privire la livrare, astfel încât să nu existe confuzii atunci când îți vom transporta produsele la domiciliu.

 

Totodată, ai posibilitatea de a rambursa produsele în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr. 1465 din 08.12.2003 cu privire la aprobarea Regulilor de înlocuire a produselor nealimentare și a termenelor de garanție, respectând termenele legale și păstrând documentația tehnică inerentă unor produse (cazane pe gaz; aparate de aer condiționat; radiatoare).

Îți garantăm siguranța datelor cu caracter personal, în conformitate cu prevederile Legii № 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal, acestea fiind utilizate conform destinației

Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Dealer autorizat Haier in Moldova propune spre vanzare aparate de aer conditionat si pompe de caldura la pret corect cu livrare si montaj profesional
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane pe combustibil solid pentru casă LOGITERM Polonia, acum în vânzare direct de la depozit în Chișinău cu garanție de 5 ani, livrare și montare profesională. Eficiență de la 80%, econome și ecologice. Arde orice tip de combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți, rămășițe din lemn, paie și alte deșeuri vegetale.
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompele de căldură reprezintă o nouă tehnologie ecologică și sigură de încălzire a locuinței, podele calde și apă caldă la robinet care lucrează iarna până la -25 grade. Se poate conecta la sistema de încălzire existentă ca opțiune de bază sau alternativă. Se alimentează la 220V și ca sursă de energie folosește aerul de afară. Este alegerea perfectă dacă lipsește conectarea la rețeaua de gaz sau nu este posibil montarea unui cazan pe combustibil solid în locuință.
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
HEIKO in Moldova direct de la importator oficial, garantie 5 ani, comanda acum mai ieftin cu livrare in toata tara
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Acum la toate centralele termice pe gaz sânt prețuri reduse, se oferă livrare și montare la cheie cu sistema de încălzire din apartament sau casa în toată Moldova. Vizitați magazinul nostru din Chișinău sau vezi lista de prețuri la cazane pe gaz pe pagina de internet. În asortiment spre vânzare avem centrale pe gaz din Italia, Germania, Turcia, toate pe garanție de la producător.
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
În condițiile de majorare continuă a prețurilor la gaz și energie electrică și a riscului de a rămâne fără gaz la iarnă, cea mai corectă alegere este montarea unui cazan pe combustibil solid și încălzirea cu lemne, carbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn și vegetale. Economisește acum și ai grijă de cei dragi în sezonul rece, cumpără acum centrala termică pe combustibil solid la preț bun direct de la depozit din Chișinău. Oferim livrare și montaj profesional în toată Moldova.
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
În condițiile crizei energetice din Moldova este foarte adecvat de a procura un aparat de aer condiționat cu un consum minimal de energie electrică, cu clasa de energoeficiență A+++ sau A++ mai ales în sezonul rece sau cînd nu mai ai altă sursă de încălzire. Cumpără din magazin sau comandă online cu livrare în toată Moldova pe garanție și cu montaj profesional si rapid
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Gătește-te acum de sezonul rece, cumpără aparat de aer condiționat cu destinație pentru încalzire iarna la temperaturi până la -30 grade. Oferim livrare și montaj profesional si rapid.
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate gasesti in magazinul EUROSANTEH din Chisinau, Moldova. Lasa vremea caniculara dupa geam alaturi de conditionerele noastre econome, linistite si inteligente. Oferim consultare si montare profesionala la procurarea unui climatizator.
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Cumpara mai ieftin direct de la depozit cu livrare si instalare profesionala in toata Moldova. Fii stapin pe climatul din locuinta ta cu noile tehnologii INVERTER si Wi-Fi de la GREE - cel mai vandut brand din lume
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Radiatoare de oțel, aluminiu, bimetalice si de baie verticale, decorative sau design în asortiment bogat, dimensiuni și culori diverse în magazin sau direct de la depozit din Chișinău
Vezi tot
Vezi cum găsești adresa magazinului EUROSANTEH Chișinău pe hartă
© 2023 Eurosanteh.md - Totul pentru încălzire, climatizare și ventilare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova.
Se accepta plata cu card bancar
068272991, 022022560
info@eurosanteh.md
Lu - Vi: 8:00-18:00
Sâ: 8:00-14:00
Magazin EUROSANTEH, Chișinău, str. Burebista 110