Produse de la producătorul corax

-30 lei
Dop pentru izolatie CORAX d.100-180 mm (inox 304)

-32 lei
Dop pentru izolatie CORAX d.120-200 mm (inox 304)

-35 lei
Dop pentru izolatie CORAX d.140-220 mm (inox 304)

-40 lei
Dop pentru izolatie CORAX d.150-230 mm (inox 304)

-43 lei
Dop pentru izolatie CORAX d.160-240 mm (inox 304)

-44 lei
Dop pentru izolatie CORAX d.180-254 mm (inox 304)

-46 lei
Dop pentru izolatie CORAX d.200-280 mm (inox 304)

-57 lei
Dop pentru izolatie CORAX d.220-300 mm (inox 304)

-65 lei
Dop pentru izolatie CORAX d.250-330 mm (inox 304)

-79 lei
Dop pentru izolatie CORAX d.300-380 mm (inox 304)

-82 lei
Prelungitor armat pentru coliere fixare CORAX 500 mm

-83 lei
Prelungitor armat pentru coliere fixare CORAX 600 mm

-85 lei
Prelungitor armat pentru coliere fixare CORAX 800 mm

-89 lei
Prelungitor armat pentru coliere fixare CORAX 1000 mm

CORAX - Soluții inovatoare pentru sistemele de evacuare a fumului!

Produse cosuri de fum și accesorii - Cu CORAX, tehnologia avansată se întâlnește cu pasiunea pentru calitate și performanță. Suntem mândri să aducem în Republica Moldova cele mai fiabile și inovatoare produse pentru sistemele de evacuare a fumului.

Garantăm performanță și siguranță - Sistemele noastre de cosuri de fum sunt proiectate pentru a asigura o evacuare eficientă și sigură a fumului, astfel încât să vă bucurați de o ardere optimă și sănătoasă. Performanța noastră excelentă este susținută de o garanție solidă care vă oferă liniștea și încrederea de care aveți nevoie.

Calitate la cel mai înalt nivel - Fiecare produs CORAX este fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate și este supus unor riguroase teste de calitate pentru a ne asigura că îndeplinesc cele mai exigente standarde. Suntem dedicați să vă oferim produse de încredere, care să vă satisfacă pe deplin nevoile.

Distribuitor general - Suntem distribuitorul general al produselor CORAX în Republica Moldova, ceea ce ne permite să vă oferim cele mai bune soluții și să vă asigurăm că produsele noastre ajung la dvs. în cel mai scurt timp.

Consultanță specializată - Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a vă oferi consultanță specializată și a vă ajuta să alegeți soluția optimă pentru nevoile dvs. Oferim consultanță la numărul de telefon 068272991, astfel că suntem mereu la un apel distanță.

Diversitate mare de produse - Avem o gamă largă de produse pentru sistemele de evacuare a fumului, care se potrivesc cu orice tip de instalație și necesitate. Indiferent de cerințele dvs., suntem pregătiți să vă oferim cele mai potrivite soluții.

Livrare în toată Republica Moldova - Livrăm produsele noastre în toată Republica Moldova, astfel încât să vă bucurați de confortul și siguranța oferite de sistemele noastre oriunde v-ați afla.

Descoperiți puterea tehnologiei și calitatea produselor CORAX, împreună cu consultanța specializată și serviciile de livrare în toată Republica Moldova oferite de Eurosanteh. Alegeți CORAX și bucurați-vă de cele mai bune soluții pentru sistemele de evacuare a fumului!

Vezi tot
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Aparate de aer conditionat Haier in Moldova la super pret cu livrare si instalare
Dealer autorizat Haier in Moldova propune spre vanzare aparate de aer conditionat si pompe de caldura la pret corect cu livrare si montaj profesional
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane LOGITERM în Moldova direct de la importator oficial
Cazane pe combustibil solid pentru casă LOGITERM Polonia, acum în vânzare direct de la depozit în Chișinău cu garanție de 5 ani, livrare și montare profesională. Eficiență de la 80%, econome și ecologice. Arde orice tip de combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți, rămășițe din lemn, paie și alte deșeuri vegetale.
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompe de căldură HEIKO în Moldova direct de la producător din Polonia
Pompele de căldură reprezintă o nouă tehnologie ecologică și sigură de încălzire a locuinței, podele calde și apă caldă la robinet care lucrează iarna până la -25 grade. Se poate conecta la sistema de încălzire existentă ca opțiune de bază sau alternativă. Se alimentează la 220V și ca sursă de energie folosește aerul de afară. Este alegerea perfectă dacă lipsește conectarea la rețeaua de gaz sau nu este posibil montarea unui cazan pe combustibil solid în locuință.
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
Aparate de aer condiționat si pompe de caldura HEIKO
HEIKO in Moldova direct de la importator oficial, garantie 5 ani, comanda acum mai ieftin cu livrare in toata tara
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Vezi prețuri și asortimentul de cazane pe gaz în magazinul Eurosanteh din Chișinău
Acum la toate centralele termice pe gaz sânt prețuri reduse, se oferă livrare și montare la cheie cu sistema de încălzire din apartament sau casa în toată Moldova. Vizitați magazinul nostru din Chișinău sau vezi lista de prețuri la cazane pe gaz pe pagina de internet. În asortiment spre vânzare avem centrale pe gaz din Italia, Germania, Turcia, toate pe garanție de la producător.
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
Cazane pe combustibil solid, lemne, cărbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn si vegetale
În condițiile de majorare continuă a prețurilor la gaz și energie electrică și a riscului de a rămâne fără gaz la iarnă, cea mai corectă alegere este montarea unui cazan pe combustibil solid și încălzirea cu lemne, carbune, brichete, peleți și alte resturi din lemn și vegetale. Economisește acum și ai grijă de cei dragi în sezonul rece, cumpără acum centrala termică pe combustibil solid la preț bun direct de la depozit din Chișinău. Oferim livrare și montaj profesional în toată Moldova.
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
Cele mai econome climatizoare pe perete găsești la noi
În condițiile crizei energetice din Moldova este foarte adecvat de a procura un aparat de aer condiționat cu un consum minimal de energie electrică, cu clasa de energoeficiență A+++ sau A++ mai ales în sezonul rece sau cînd nu mai ai altă sursă de încălzire. Cumpără din magazin sau comandă online cu livrare în toată Moldova pe garanție și cu montaj profesional si rapid
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Condiționere casnice predestinate pentru încălzire eficientă iarna
Gătește-te acum de sezonul rece, cumpără aparat de aer condiționat cu destinație pentru încalzire iarna la temperaturi până la -30 grade. Oferim livrare și montaj profesional si rapid.
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate
Asortiment bogat de aparate de aer conditionat, climatizoare la preturi promotionale sau in rate gasesti in magazinul EUROSANTEH din Chisinau, Moldova. Lasa vremea caniculara dupa geam alaturi de conditionerele noastre econome, linistite si inteligente. Oferim consultare si montare profesionala la procurarea unui climatizator.
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Distribuitor oficial GREE in Moldova - conditionere pentru casa si oficii
Cumpara mai ieftin direct de la depozit cu livrare si instalare profesionala in toata Moldova. Fii stapin pe climatul din locuinta ta cu noile tehnologii INVERTER si Wi-Fi de la GREE - cel mai vandut brand din lume
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Calorifere pentru sistema de încălzire cu cazan sau centralizată
Radiatoare de oțel, aluminiu, bimetalice si de baie verticale, decorative sau design în asortiment bogat, dimensiuni și culori diverse în magazin sau direct de la depozit din Chișinău
Vezi tot
Vezi cum găsești adresa magazinului EUROSANTEH Chișinău pe hartă
© 2023 Eurosanteh.md - Totul pentru încălzire, climatizare și ventilare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova.
Se accepta plata cu card bancar
068272991 , 022022560
info@eurosanteh.md
Lu - Vi: 8:00-18:00
Sâ: 8:00-14:00
Magazin EUROSANTEH, Str. Burebista 110, primul etaj, Chişinău, Moldova